Altın Portakal'da eşofmanlı film galası

Güncelleme Tarihi:

Altın Portakalda eşofmanlı film galası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2008 22:32

BU yıl 45´incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali ile eş zamanlı yapılan 4'üncü Uluslararası Avrasya Film Yarışması'nda yarışan filminin galası için 29 saatlik uçuşla gelen ünlü aktör Danny Glover, bavullarını kaybedince geldiği kıyafetiyle galaya katıldı.

Haberin Devamı

Ünlü yıldız film galasına eşofmanla katıldı

Amerikalı aktör, Festival yönetiminin, ´Smokin, giysi bulalım´ önerisini geri çevirdi. Yarışmada yer alan 'Körlük' adlı filmin oyuncularından Glover, Frankfurt'tan İstanbul'a gelirken bavullarını kaybettiğini fark etti. Festival yönetiminin araştırmasıyla valizlerin Frankfurt'ta olduğu anlaşılınca, direkt Antalya'ya getirilmesi için çalışıldı.

Fakat zamanında yetişmeyince, ünlü oyuncu geldiği kıyafetiyle sinemaseverlerin karşısına çıktı. Gala için smokin hazırladığını belirten Glover, İstanbul'dan Antalya'ya olan uçağını da kaçırınca uzun yolculuğunda etkisiyle sinirliydi. Festival yönetiminin ona göre kıyafet bulma çabasını istemeyen Glover, siyah eşofman takımıyla galanın yapıldığı Antalya Kültür Merkezi'ndeki (AKM) kırmızı halıda yürüdü.

SİNEMA BİZİ BİRLEŞTİRİYOR

´Cehennem Silahı´ serileri, ´Testere´, ´Mor Yıllar´ gibi filmleriyle tanınan Glover, filminin gösterimi öncesi sahneye çıkarak hayranlarını selamladı. Glover yaptığı konuşmasında, "Yaşamım boyunca başka kültürlerle beraber olduğum zaman kendi kültürümü de daha iyi anlama fırsatı buldum. Beni zenginleştiren, böylesine tecrübelerden mutluluk duyuyorum. Bu festival sinemanın ve sanatın bizi araç gibi birleştirdiğinin göstergesidir" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!