Almanlar "Doğu Sarayı"nı okuyor

Güncelleme Tarihi:

Almanlar Doğu Sarayını okuyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2006 00:00

Ünlü yazar Murathan Mungan, Almanca yayımlanan ilk kitabı "Palast des Ostens" (Doğu Sarayı) ile bu yıl Frankfurt Kitap Fuarı’na katılıyor.

Murathan Mungan’ın "Palast des Ostens" (Doğu Sarayı) adlı hikaye kitabı, İsviçre’nin ve Almanca yayın yapan yayınevlerinin en saygınlarından biri kabul edilen Unionsverlag tarafından yayımlandı. Unionsverlag’ın "hard-cover" olarak yayımladığı "Palast des Ostens", yazarın kendi kitaplarından seçtiği beş hikayeden oluşuyor: Cenk Hikayeleri’nden "Ökkeş ile Cengaver", "Binali ile Temir"; Lal Masallar’dan "Muradhan ile Selvihan ya da bir Billur Köşk Masalı", "Ulak ile Sadrazam" ve henüz yayımlanmamış olan Yedi Kapılı Kırk Oda kitabından "Dumrul ile Azrail"...

Almanca’ya çevirisi Birgit Linde ve Alex Bischof tarafından yapılan "Palast des Ostens", ekim ayında yapılacak olan 2006 Frankfurt Kitap Fuarı’nda tanıtılacak ve Mungan fuar kapsamındaki söyleşi etkinliklerinde yer alacak. Ardından kitabın tanıtım programı çerçevesinde, 6 Ekim’de Frankfurt’taki Merkez Kütüphanesi’nde, 10 Ekim’de Hannover-Kulturpavillon’da, 5 Aralık’ta Mannheim Belediye Merkezi’nde ve 8 Aralık’ta Stuttgart Edebiyat Evi’nde düzenlenecek olan söyleşi ve imza günlerine katılacak.

www.amazon.de  adlı internet sitesinden de satın alınabilen "Palast des Ostens" kitabıyla ilgili ayrıntılı bilgiye www.unionsverlag.com  adresinden ulaşılabiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!