Alkollü hakim azılı gaspçıya çarptı

Güncelleme Tarihi:

Alkollü hakim azılı gaspçıya çarptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ağır ceza hakiminin otomobiliyle çarptığı kadın, aranan bir gaspçı çıktı. Hakimin ehliyetine 1 yıl süreyle el konuldu.

Karşıyaka Bostanlı'da önceki gün alkol alan, İzmir 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Cevdet Özfiliz, yönetimindeki 28 AF 888 plakalı özel otomobille yola çıktı. Hakim Özfiliz, Hasan Ali Yücel Bulvarı'nda giderken, kaldırımdan yola inen ancak karşıya geçip geçmemekte tereddüt ederek duraklayan 22 yaşındaki Şükran Tümay'a çarptı. Sol bacağı 3 yerinden kırılan Tümay, Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İki yıl önce de yakalanmış

Kontrolde alkollü çıkan ve yaralamalı kaza nedeniyle hakkında soruşturma açılan Cevdet Özfiliz serbest bırakıldı. Ancak, 3 Haziran 1997'de alkollü yakalanıp ehliyetine 3 ay elkonulan hakim Özfiliz'in bu kez cezası katlandı ve ehliyetine 1 yıl süreyle elkonuldu. Yapılan araştırmada Şükran Tümay'ın, polis ve jandarma tarafından, birçok gasp olayının faili olarak arandığı belirlendi.

İlaçlı baklava yedirmiş

2 ay önce 80 milyon lira para ve cep telefonu gaspedilen deri mağazası sahibi Bekir Erdem ve geçen hafta 6 milyon lirasıyla cep telefonu alınan Selçuk Avcı, gaspçı Tümay'ı teşhis etti. Gizli fuhuştan da dosyası bulunan Şükran Tümay'ın, otostop yaptığı araçların sürücülerine ilaçlı baklava yedirerek uyutup soyduğu saptandı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!