Alkolle gelen facia: 1 ölü, 7 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Alkolle gelen facia: 1 ölü, 7 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2009 22:56

BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde hatalı sollama yapan alkollü sürücünün kullandığı otomobilin bir başka otomobille çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 20.00 sıralarında Orhangazi-Göl Karayolu eski Ateş Madencilik önünde meydana geldi. Çamlık alanda iki arkadaşıyla bir süre alkol aldıktan sonra yola çıkan 61 yaşındaki Metin Şahin yönetimindeki 16 VP 782 plakalı otomobil, hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen ve henüz sürücüsü belirlenemeyen 16 VS 678 plakalı otomobille çarpıştı.

Her iki aracın hurdaya döndüğü kazada 61 yaşındaki Metin Şahin, yanındaki 40 yaşındaki Mustafa Uyan ve 56 yaşındaki Metin Tan ile diğer otomobilde bulunan 27 yaşındaki Hakan Taşkın, 40 yaşındaki Mustafa İbrahim, 56 yaşındaki Kemal Tahir, 29 yaşındaki Gökhan Genç ve 27 yaşındaki Tamer Arslan yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Metin Şahin yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Yaralılardan Mustafa Uyan ve Metin Tan'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Bu arada, kaza sonrası Metin Şahin'in aracında yapılan incelemede çok sayıda boş bira şişesi bulundu.

Kaza sonrası hastanaye akın eden yaralı yakınları, sinir krizleri geçirip gözyaşı döktü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!