Alışveriş

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 1998 00:00

Haberin Devamı

Viski partisi

Johnnie Walker Party Time'lardan ilki geçen çarşamba günü İstanbul Pasha'da gerçekleşti. 2500 genç, ünlü pop yıldızları Sash, Imaani ve Ultra Nate'in şarkıları eşliğinde dans etti. Johnnie Walker Party Time coşkusu hafta sonu da Antalya, Çeşme ve Bodrum'da sürdü.

Üç yeni mağaza

Zeki Triko, Cannes'daki Jön Lö Pen mağazasından sonra Erenköy, Carrefour ve Adana'da üç yeni mağaza daha açtı. Çeşitli yaş gruplarında, zor beğenen müşterilerine renk ve model olarak pek çok seçenek sunan Zeki Triko, 2000'li yıllarda mağazalar zincirini dünyaya yaymayı amaçlıyor.

Tuvaletler hep temiz

Geçen yıl dünyada ilk kez satışa sunulan sıvı tuvalet parfümü Flush şimdi Türkiye'de. Flush her sifon çekilişinde eşit miktarda sıvının yayılmasını ve böylece parfümün etkisini uzun süre korumasını sağlıyor. Kireci de önleyen parfüm, 500 kez sifon çekmeye elverişli sıvı içeriyor.

Parlak bir cilt

Helena Rubinstein'ın yeni ürünü Translucence Foundation silica ve mica mikrosferleri içeriyor. Bu maddeler cildin üzerinde hafif bir film tabakası yaratarak ışığı yansıtıyor. Böylece ciltteki pürüzler ve kusurlar görünmez, oluyor. Ayrıca içeriğindeki UV filtre ve E vitamini cildi dış etkenlere karşı koyuyor.

Fantastik Tur

Fa Fantastic Tour'98 eğlence turu devam ediyor. Fa, Ayvalık, Foça, Çeşme ve Kuşadası'ndan sonra geçen hafta sonu Bodrum'daydı. Turda, gece gündüz promosyon-larının yanısıra beceri oyunları, dans ve müzik programları düzenlendi. Gece de M&M Club Party Fa'ya sahne oldu.

Şık ve spor

Tekstil sektöründe 71 yıllık başarılı bir geçmişe sahip olan Ete Mensucat'ın konfeksiyon markası olan Etemoda, Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen Uluslararası Teksitil ve Giyim Fuarı'na (CPD) katıldı. Fuarda Etemoda'nın günlük hayatta kadını hem şık hem sportif kılan 60 modeli tanıtıldı.

Jübile sponsoru

Saat&Saat firması tarafından satışa sunulan Adidas saatleri, Tanju Çolak'ın 29 Temmuz çarşamba günü Fenerbahçe stadında oynanan jübile maçına sponsor oldu. Karşılaşmanın hasılatı Adana depremzedelerine bağışlandı. Firma karşılaşma anısı olarak Fenerbahçeli futbolculara birer Adidas saat hediye etti.

Kışın ne giyilecek?

Ermenegildo Zegna, İstanbul Nişantaşı mağazasında 1998-1999 sonbahar/kış koleksiyonunun bazı örneklerini sergiliyor. Müşterilerin istekleri ve beğenileri doğrultusunda hazırlanan koleksiyonda yüksek teknoloji kullanarak hazırlanan kumaşlar ve mükemmel işçilik dikkat çekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!