Alış-veriş

Güncelleme Tarihi:

Alış-veriş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kötülerle savaşa devam

Hayatı sırlarla dolu kahraman Action Man, kötülerle savaştığı heyecanlı maceralarıyla çocukların sevgilisi oldu. İntertoy'un çocuklara armağanı olan Action Man zeki ve sportmen kişiliği ile hiçbir engel tanımıyor. Dünyayı kötülükten korurken tehlikeli maceralarıyla çocukları gizemli bir dünyaya sürüklüyor.

Barbie dergisi bir yaşında

Doğan Egmont Yayıncılık'ın 6-11 yaşları arasındaki kız çocuklarına yönelik olarak her ayın 15'inde çıkardığı Barbie dergisi bir yaşını doldurdu. Dergi dünyanın en ünlü bebeğinin yaşam tarzını anlatmakla kalmıyor, oyun aktivite sayfaları ile çocukların Barbie ile eğlenerek öğrenmesini sağlıyor.

Acılı Whopper

Burger King farklı bir tatla damak tadına düşkün olanlara yepyeni bir seçenek sunuyor. Türkiye'nin tek ‘‘alevde ızgara’’ en büyük hamburgeri özel acı sos Jalapeno ile şimdi daha yakıcı bir tatta.

Doğayla başbaşa

İstanbul'da şehre yakın ama doğayla içiçe yerleşim birimlerine biri daha eklendi. Uskumruköy villaları İstanbul'un gürültü ve karmaşasından uzak yaşamak isteyenlere, modern ve huzurlu bir yaşam olanağı veriyor. 396 metekarelik villalar bodrum dahil dört katlı. Villalarda sauna, jimnastik salonu, dört banyo, üç yatak odası bulunuyor.

Kıpır kıpır koleksiyon

Vakkorama 1998-1998 Sonbahar/Kış sezonunu çok genç, canlı ve kıpır kıpır bir koleksiyon ile karşılıyor. VR Kadını outdoor giysilerini şehir sokakları ile buluşturuyor. VR Erkeği rahat ve çarpıcı. VR Boys & Girls çocuk giyiminde özel bir koleksiyon sunuyor.

Sakin ve özgür

Derishow Sonbahar-Kış koleksiyonu yaş sınırlarını ve alışıldık kalıpları reddediyor. Sakin renklerle bütünleşen özgür çizgiler geniş Derishow koleksiyonunu bu mevsim de farklı kılıyor. Gömlek espirisinde kullanılan ceketlerin incecik derilerinin yanısıra, kırışık ve çatlak görümlü deriler koleksiyonda öne çıkıyor.

Isıyla gelen sağlık

Elidor Saç Bakım Serisi'nde yer alan son yenilik Elidor Thermasilk şampuan. Fön, saç maşası gibi saçı ısıyla şekillendiren aletlerden çıkan ısıyla harekete geçerek saç tellerinin daha yumuşak ve esnek hale gelmesini sağlıyor. Saç tellerini de ısının olumsuz etkisine karşı koruyor.

Evde sinema

Philips, DVD-Video, ses ve video CD'lerinin kullanılabildiği iki yeni DVD-Video oynatıcısını piyasaya sürdü. Philips'in ‘‘Ev sineması’’ sistemine kattığı bu yeni Philips DVD ürünleri, oturma odası sıcaklığı ve huzuru içinde ses ve görüntü kalitesiyle mükemmel film izleme olanağı sunuyor. Her iki üründe mükemmel görüntü dondurma özelliğine sahip ve çok sayıda dile çevrilebilen ses düzenleri ve alt yazı sistemi içermekte.

Ev tipi pisuar

Vitra Türkiye'deki ilk ev tipi pisuarı üretti. Riva ve Toscona serileriyle kullanılan kapaklı ev tipi pisuarları, erkeklerin kullanımından dolayı klozet temizliği zorunluluğu duyan kadınlara büyük kolaylık sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!