Alfa’dan 4 bin Euro’luk fırsat

Güncelleme Tarihi:

Alfa’dan 4 bin Euro’luk fırsat
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2008 00:00

İtalyan Alfa Romeo, 31 Aralık’a kadar sürecek olan kampanyasıyla, 159 model ailesinde 4 bin Euro’ya; Alfa 147 model ailesinde ise 1500 Euro’ya varan indirim fırsatları sunarken, GT dahil olmak üzere diğer Alfa Romeo modelleri içinde özel sürprizler içeren satın alma kolaylıkları sağlıyor.

İTALYAN otomobil üreticisi Alfa Romeo’nun 147, 159 ve GT modelleri başta olmak üzere tüm tüm ürün gamını kapsayan yeni bir yıl sonu kampanyası düzenleyen Alfa Romeo Türkiye, 4 bin Euro’ya varan indirimlerin yanı sıra sunduğu ekstra avantajlarla Alfa Romeo sahibi olmayı daha da kolaylaştırıyor. 31 Aralık tarihine kadar sürecek olan ve stoklarla sınırlı kampanya kapsamında öncelikli olarak ’Distinctive Plus’ donanımlı Alfa 159 modellerini 4 bin Euro’luk indirimle satın alabilme avantajı otomobil severlerin ilgisine sunuluyor.

34 bin 650 Euro’dan başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatına sahip zengin Distinctive Plus donanımlı Alfa Romeo 159 Sedan’da EBD destekli ABS, Elektronik Denge Kontrol Sistemi-VDC (ESP), Patinaj Önleyici Sistem-ASR, sürücü ve ön yolcu havayastığı, yan havayastıkları, pencere havayastıkları, sürücü diz havayastığı, bi-xenon farlar, hız sabitleyici, deri döşeme, deri direksiyon simidi üzerinden kontrol edilebilen CD çalarlı müzik sistemi, çift bölgeli otomatik klima, ön ve arka park sensörleri, yağmur sensörü ve 17 inçlik alaşım jant gibi sınıf standartlarının üstünde donanımlar standart olarak sunuluyor.

Yine yıl sonu kampanyası kapsamında Alfa Romeo’nun lüks kompakt hatchback sınıfındaki dinamik temsilcisi 147 model ailesinde ise 1.500 Euro’ya varan nakit indirimi uygulanıyor. Bununla birlikte GT dahil olmak üzere diğer Alfa Romeo modelleri içinde satın alma kolaylıkları içeren sürpriz avantajlar kampanya kapsamında tüketicilerin ilgisine sunuluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!