Alemci eski kaymakam için 6 yıl hapis istendi

Güncelleme Tarihi:

Alemci eski kaymakam için 6 yıl hapis istendi
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 22, 2010 00:00

Uşak’ın Sivaslı İlçesi’nden Erzurum’un Oltu İlçesi’ne tayini çıkınca, adına havuzlu, rakılı, dansözlü veda gecesi düzenlenen eski Kaymakam, şimdiki Şanlıurfa Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım da dahil 19 şüpheli hakkında 6 ile 102 yıl arasında değişen hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Haberin Devamı

KAYMAKAMIN VEDA GECESÄ°NDEN KARELER

İŞTE O GECEDEN GÖRÜNTÜLER / WEB TV

‘Fuhuş ikramı’

Oltu ilçe eski emniyet amiri ve polislerin de aralarında bulunduÄŸu toplam 19 tutuksuz sanık hakkında Ä°zmir 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada en çok ceza ise, 102 yılla çete lideri olduÄŸu öne sürülen gazino sahibi Yüksel Sarısakal hakkında istendi.     Â

‘Çeteye yardım’la suçlanan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım için de 6 yıl istenen dava iddianamesinde, örgüt üyelerinin gazino müşterilerinden yüksek hesap aldıkları, vermeyenleri dövdükleri, olay tarihinde İlçe Emniyet Amiri olarak görev yapan Mustafa Hilmi Özgönül ve polis memuru Mehmet Ali Akbulut’un suç örgütüne yardım ettikleri belirtildi. İddianamede, teknik takip ve dinlemelerde, gazino sahibi Sarısakal’ın, eski Kaymakam Sedat Yıldırım’ın misafirlerine hayat kadını bulup gece düzenlediği, misafirlerin otel kısmında fuhuş yaptığının da belirlendiği yer aldı.

Haberin Devamı

Gazinonun adı ‘Büyük patron’

ESKİ Kaymakam Sedat Yıldırım’a geçen yıl Ağustos ayında düzenlenen sulu veda partisi uzun süre Türkiye gündemine oturmuştu. Rakının su gibi aktığı, dansözlü, havuzlu partiye ev sahipliği yapan Big-Boss (Büyük Patron) adlı gazinoya, bu olaydan yaklaşık bir ay sonra kadın ve uyuşturucu ticareti yapıldığı iddiasıyla polis operasyon düzenlemiş, işyeri sahibi Yüksel Sarısakal, eski kaymakam Sedat Yıldırım ile birlikte toplam 19 kişi gözaltına alınmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!