Alanyaspor'lu futbolcu gelini dövdü düğün iptal oldu

Güncelleme Tarihi:

Alanyasporlu futbolcu gelini dövdü düğün iptal oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2010 17:47

ALANYASPOR'un futbolcularından 29 yaşındaki İlyas Sakızcı, geçen ay 8 yıllık kız arkadaşı olan hamile 27 yaşındaki İkbal Y.'yi düğün günü takı paylaşımı yüzünden dövdü. İptal edilen düğünün ardından İkbal Y., Sakızcı'nın ortak kullandıkları evdeki eşyala ve otomobile el koyduğu iddiasıyla savcılığa şikayette bulundu.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu 2'nci Lig takımlarından Alanyaspor'da forma giyen sol kanat oyuncusu İlyas Sakızcı, geçen ay 5.5 aylık hamile olan 8 yıllık sevgilisi İkbal Y. ile evlilik kararı alarak, 3 Temmuz'a düğün tarihi aldı. Alanya Belediyesi arkasında bulunan Club Begonvil'de düğün yapmak için davetiye hazırlatarak düğün hazırlıklarına başlayan çift, 1 Temmuz'da Konaklı Beldesi'nde kına gecesi yaptıktan sonra dini nikah da kıyarak düğün saatini beklemeye başladı.

ALTINLARI VE OTOMOBİLİ İSTEDİ

Akşam saat 19.30'da düğün ve nikah töreni yapacak olan çift, gündüz saatlerinde takı yüzünde tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Sakızcı, düğünü borçla yaptığını belirterek, İkbal Y.'den düğünün ardından altınları ve gelin adayına ait otomobili vermesini istedi. İkbal Y.'nin teklifi reddetmesi üzerine çıkan tartışmada ailelerin gözleri önünde Sakızcı, hamile olan İkbal Y.'yi dövdü.

Haberin Devamı

EVDEKİ EŞYAYI GÖTÜRDÜ

Bu nedenle düğünün iptal olmasının ardından İkbal Y. ailesiyle birlikte İstanbul'daki evlerine dönerken, Sakızcı ise ortak kullandıkları evdeki eşyayı bir kamyonete yükleyerek götürdü. Alanya'ya döndükten sonra boş ev ile karşılaşan İkbal Y., polise başvurarak Sakızcı'nın kendisine ait evden eşyayı ve otomobilini çaldığı iddiasıyla savcılığa dün şikayette bulundu. Daha önce de İlyas Sakızcı tarafından şiddete maruz kaldığını belirten İkbal Y., Sakızcı'nın aldığı eşyayı ve otomobilin geri verilmesini istedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!