Alanya'da caz günleri başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Alanyada caz günleri başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2010 17:16

Alanya Belediyesinin düzenlediği 8. Uluslararası Alanya Caz Günleri, Burçin Büke'nin, grubu eşliğinde vereceği konserle yarın başlayacak.

Haberin Devamı

Alanya Belediyesinin Kızılkule Meydanı'nda düzenlediği 8. Alanya Caz Günleri'nin açılışında, piyanist kimliğinin yanı sıra çok iyi caz doğaçlamacısı olarak da tanınan ve uluslararası yarışmalarda birincilik kazanan Burçin Büke, grubu eşliğinde sahne alacak.

Saksafonda İlhan Erşahin, basgitarda Alp Ersönmez, davulda Turgut Alp Bekoğlu ve perküsyonda İzzet Kızıl'ın yer aldığı İstanbul Sessions Grubu, caz günlerinin ikinci gününde izleyicilerle buluşacak.

Festivalin üçüncü gününde ise ünlü sanatçı Özdemir Erdoğan sevenleriyle bir araya gelecek. Özdemir Erdoğan'a, kanunda Ali İlikan, basgitarda Mehmet Can Erdoğan ve davulda Tolga Yılmaz eşlik edecek.

Caz günlerinin son gününde ise Türkiye'de vurmalı çalgılardaki ustalığı ile tanınan Okay Temiz, Fransız perküsyoncu Xavier Desandre Navarre ve Minino Garay ile kemancı Nedim Nalbantoğlu eşliğinde sahne alacak. Oktay Temiz, 3 1 projesiyle yenilikçi ve eklektik müzik anlayışını sahnesine taşıyacak.

Haberin Devamı

Alanya Belediyesinden yapılan açıklamada, 23-26 Eylülde yapılacak festivalle caz müziğine olan ilginin artırılması hedefleniyor.

Konserler, ücretsiz olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!