Alacaklıları gazete ilanıyla Metin Milli’yi arıyor

Güncelleme Tarihi:

Alacaklıları gazete ilanıyla Metin Milli’yi arıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2002 02:29

Güvenç İnşaat'ın sahibi Halil Güvenç, kendisine 700 milyar lira borcu olduğunu iddia ettiği şarkıcı Metin Milli ile yeğeni Mehmet Engin Milli'yi gazete ilanıyla aramaya başladı.

Türk sanat müziği şarkıcısı Metin Milli'nin alacaklıları kendisini gazete ilanıyla aramaya başladı. Ankara'da Güvenç İnşaat'ın sahibi Halil Güvenç, dün Hürriyet gazetesine bir ilan verdi. İşadamı, ‘‘Aranıyor’’ başlığıyla verdiği ilanda Metin Milli ile yeğeni Mehmet Engin Milli'yi görenlerin 0505 327 08 05 no'lu telefonu aramalarını istedi. Güvenç böylece, kendisine 700 milyar lira borcu bulunduğunu söylediği sanatçı Metin Milli ile yeğeni Mehmet Engin Milli'ye ulaşmayı amaçlıyor.

Metin Milli tarafından dolandırıldığını, mahkeme kararıyla alacağının kesinleştiğini iddia eden Güvenç, bir türlü Metin Milli'nin izini bulamadığını söyledi. İşadamı, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

‘‘Metin Milli, 2000 yılının son aylarında bizimle bir iş anlaşması yaptı ve 454 milyar liramızı aldı. Bunun karşılığında çeşitli çek ve senetler verdi. Ama bunlar karşılıksız çıktı. Bu para şu an 700 milyar lirayı buldu. Mahkemeleri kazandık, ama aramalarımıza rağmen kendilerine ulaşamıyoruz’.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!