"Alacakaranlık" yaklaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Alacakaranlık yaklaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2008 11:14

ABD'deki sinemaseverlerin heyecanlı bekleyişi önümüzdeki cuma günü sona eriyor. Türkiye'dekilerin ise yeni yıla kadar beklemesi gerekiyor. Stephenie Meyer'ın tüm dünyada çok satan romanından uyarlanan Twilight (Alacakaranlık) seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

FİLMDEN KARELER

Yönetmenliğini Catherine Hardwicke'in üstlendiği filmin senaryosunda Melissa Rosenberg'in imzası var. Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke, Ashley Greene filmin başrol oyuncuları.

Vampir klişelerinden tamamen arındırılmış bir hikaye anlatan film Meyers'ın çok satan serisinin ilk kitabı. Tutkunları şimdi diğer iki kitap New Moon (Yeni Ay) ve Eclipse'in da (Tutulma) uyarlamasını heyecanla bekliyor. Meyers'ın şu sıralar serinin dördüncü kitabını tamamlamaya çalıştığını da hatırlatalım.

FİLMİN KONUSU: Annesiyle birlikte Phoenix’te yaşayan Isabelle “Bella” Swan, annesinin başka bir adamla evlenmesi üzerine babasının yanına Washington’ın Fork kasabasına taşınır. Edward ise, küçük kasabasında yıllardan beri ailesiyle yaşayan bir vampirdir. Uzun süre vampir kimliklerini saklamış olan aile, insan kanı içmeden, insanlara zarar vermeden sakin bir hayat sürmektedirler.

Haberin Devamı

Yeni başladığı okulunda tanıştığı Edward’a aşık olan Bella, bir süre sonra Edward’ın vampir olduğunu öğrenmesine rağmen ondan vazgeçemez. İkili arasında tehlikeli ve tutkulu bir ilişki başlar. Çok geçmeden ortaya çıkan Cullens Ailesi’nin düşmanları Edward’ın zayıf noktasına saldıracaktır, yani Bella’ya..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!