Akşener’den ‘24 saat’ çıkışı

Güncelleme Tarihi:

Akşener’den ‘24 saat’ çıkışı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2023 07:00

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis grup toplantısında özetle şöyle konuştu: “Tüm devletleri ateşkesi sağlama ve barışı koruma fikrinde samimi olarak birleşmeye davet ediyorum. BM Güvenlik Konseyi’ndeki ABD vesayetini bertaraf etmek için; Genel Kurul acilen toplanmalıdır. Türkiye hemen bugün bu girişimleri başlatmalıdır. Biz de bu adım için de iktidarı destekleyeceğimizi buradan ilan ediyoruz.

BUYURSUNLAR GAZZE’YE GİTSİNLER

Mehmetçik Gazze’ye’ diye slogan atan şuursuz bir zihniyetin dolduruşuna gelenler var. Şayet bu arkadaşlar Gazze’yi de bir vatan toprağı olarak görüyorlarsa ve vermiş oldukları 24 saatlik mühlet ile Netanyahu’yu durduramadıklarına göre, o zaman buyursunlar görevlerinden istifa edip Gazze’ye gitsinler Mehmetçiğimizin sırtından kahramanlık taslamasınlar, kendilerine eşlik edecek arkadaşlarını toplayıp süratle Gazze’ye gitsinler.”

Haberin Devamı

AKŞENER ANITKABİR’DE

Akşener, partisinin 6. kuruluş yıldönümünde Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı ve  saygı duruşunda bulundu. Ardından da Anıtkabir Özel Defteri’ne duygularını yazdı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!