Akrabalarının 1150 dolarlık alışverişi başına dert açtı

Güncelleme Tarihi:

Akrabalarının 1150 dolarlık alışverişi başına dert açtı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2001 00:00


Tolga ATARİ/STANBUL
Haberin Devamı

Şarkıcı Özcan Deniz'in, ehliyetini çalmakla suçladığı Alev Şimşek, iftira davası açtı. Özcan Deniz, 3 aydan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak. Uzun yıllar ehliyetsiz otomobil kullanan Özcan Deniz, yılbaşında Özel Mavi Karadeniz Sürücü Kursu'na başvurdu. Sürücü belgesi almaya hak kazanan Deniz'e, 12 Mart 2000'de ehliyet verildi. Sürücü kursu Müdürü Osman Yılmaz, ehliyetini almaya giden Özcan Deniz'e, ‘‘Ehliyetiniz bende değil. Alev Şimşek tarafından çalınmış olabilir’’ dedi. Özcan Deniz, daha ehliyetinin kim tarafından ne için çalındığını anlayamadan, 3 Mayıs tarihli Hafta Sonu Gazetesi, işin gerçeğini ortaya çıkardı.

AKRABALARI ADINI KULLANDI

Elinde Özcan Deniz'in ehliyetle poz veren Alev Şişmek'in, ‘Özcan Deniz’in akrabaları, adını kullanarak butiğimden 1150 dolarlık alışveriş yaptılar. Sanatçıdan parayı istedim ama itiraz etti. Borcunu ödesin, ehliyetini alsın’ ifadesi, Hafta Sonu'nda yeraldı. Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na başvuran Özcan Deniz'in avukatı, Alev Şimşek ve kardeşi Hakan Şimşek'ten davacı olduklarını söyledi. Özcan Deniz'in dilekçesinde Şimşek kardeşler, hırsızlık, hakaret, basın yolu ile tehdit ve şantajla, kurs müdürü Yılmaz ise görevi kötüye kullanmakla suçlandı. Şişli Cumhuriyet Savcılığı, Alev Şimşek, Hakan Şimşek ile Özel Mavi Karadeniz Sürücü Kursu sahibi Osman Yılmaz hakkında başlattığı soruşturmaya takipsizlik kararı verdi.

50 MİLYON LİRA ÖDEDİ

Takipsizlik kararının çıkması üzerine Alev Şimşek, Özcan Deniz'den şikáyetçi oldu ve dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: ‘‘Özcan Deniz'in akrabaları, dükkánımdan 1150 dolarlık kıyafet aldılar. Parayı, Özcan Deniz'in ödeyeceğini söylediler. Özcan Deniz'e sordum, ‘Ben öderim' dedi. Daha sonra 50 milyon lira ödedi. Özcan Deniz, bir süre sonra ehliyetini almamı istedi. Ben de sürücü kursuna gidip aldım. Çalmadığımı bile bile beni şikáyet etti. Suçsuz olduğum ortaya çıktı. Beni herkese rezil eden Özcan Deniz'den şikáyetçiyim.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!