AKP'nin Kızılcahamam kampı başladı

Güncelleme Tarihi:

AKPnin Kızılcahamam kampı başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2008 11:29

AKP’nin 13’ncü İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Kızılcahamam’daki Asya Termal Tesisleri’nde başladı.

AKP’nin Kampı için milletvekilleri ve MKYK üyeleri dün akşam saatlerinden itibaren Kampın yapılacağı Asya Termal Tesisleri’ne gelmeye başladılar. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise gece geç saatlerde tesislere geldi. Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan da kampa katılıyor.

Katılımcıların aileleri ile birlikte katıldığı kamp için tesislere başka müşteri alınmadı. Kamp dolayısıyla Kızılcahamam’da ve kampın yapılacağı tesislerin etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındığı görüldü. Tesislerin çevresinde çok sayıda pankart dikkat çekerken, tesise de Türk bayrağı ile Atatürk’ün ve Başbakan Erdoğan’ın büyük boy fotoğrafları asıldı. Bazı milletvekilleri sabah saatlerinde tesislerden dışarı çıkarak spor yaptı.

İki gün sürecek kampın açılış konuşmasını bugün Başbakan Erdoğan yapacak. Kampta, yerel seçimlerde izlenecek stratejiler ele alınacak. Başta Doğu ve Güneydoğu bölgesine yapılacak yatırımlar ile Alevi açılımının da ele alınacağı Kampta, küresel ekonomik kriz ve Türkiye’ye etkileri de masaya yatırılacak. Kamp yarın akşam Erdoğan’ın kapanış konuşması ile sona erecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!