AKP'de şampanya krizi

Güncelleme Tarihi:

AKPde şampanya krizi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2002 01:40

AKP Aliağa İlçe Başkan Yardımcısı Rahmi Bilgiç'in şarkıcı Sevda Demirel'e restoran açılışında 35 şişe şampanya göndermesi AKP'yi karıştırdı. AKP İzmir İl Başkanı İsmail Katmerci, ‘‘Bunu içimize sindiremeyiz, kınıyoruz’’ dedi.

İzmir Aliağa’da Sebat Balık Restoran'ın açılışında Bilgiç, Sevda Demirel için 35 şişe şampanya patlattı. Demirel'in sahneye çağırarak teşekkür ettiği Bilgiç, sanatçıya duyduğu hayranlığı dile getirdi. Gecede bulunan ve basının ilgisini fark eden DSP Menemen İlçe Başkanı Metin Kızıldağ'ın, ‘‘Bunlar gazetelere yansıyabilir’’ uyarısını Bilgiç, dikkate almadı. Olay gazetelerde yer alınca AKP karıştı. İzmir İl Başkanı İsmail Katmerci, Bilgiç'in hareketini yönetim kurulunda değerlendireceklerini belirtti.

BU ARKADAŞ GÖZDEN KAÇMIŞ

Katmerci, Bilgiç'in eğlenceye katılmasının doğal olduğunu ve AKP'nin herkesi bir kalıba sokamayacağını belirterek, şunları söyledi: ‘‘Sanatçı dinlemek normal ama alaturka şekilde 35 şişe şampanya patlatmak ne AKP'ye, ne de başka bir partiye uygun düşer. Halk ekonomik kriz içinde kıvranırken, 35 şişe şampanya patlatmayı içimize sindiremeyiz, kınıyoruz. Bu arkadaşın AKP'li olması, daha da üzüntü veriyor. Yönetim kademelerini oluştururken dikkat ediyoruz ama bu arkadaş gözümüzden kaçmış.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!