AKP'de 'ödül' krizi

Güncelleme Tarihi:

AKPde ödül krizi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2007 19:09

Adana'da bugün yapılan İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödül verilmesi sırasında tarışma çıktı. AKP Adana İl Başkanı Mustafa Attaroğlu, ödülleri vermesi için Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik’i kürsüye davet edince, Adana Milletvekili Ayhan Zeynep Tekin Börü tepki gösterdi ve salonu terketti.

Haberin Devamı

AKP Genel Merkezi’nin düzenlediği ‘Siyasette Teşkilat ve Teşkilatçı Kimdir?’ konulu kompozisyon yarışmasında Mevlüt Ümit, Nuray Dönmez ve Abdullah Hacıoğulları dereceye girdi. Bu kişilere ödülleri, Büyükşehir Belediye Tiyatro Salonu’nda bugün yapılan AKP İl Danışma Meclisi toplantısında verildi.

AKP Adana İl Başkanı Mustafa Attaroğlu, ödülleri vermesi için AKP Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik’i kürsüye davet etti. Bu davet üzerine AKP Adana Milletvekili Ayhan Zeynep Tekin Börü sinirlendi. Börü, Adanalı milletvekilleri dururken Sakaryalı milletvekiline ödül verdirilmesine tepki gösterdi.

Milletvekili Börü’nün tepkisi üzerine AKP İl Başkanı Attaroğlu, “Nasıl istiyorsanız öyle yapalım ama Hasan Ali Çelik bey teşkilatta olduğu için, kürsüye davet ediyoruz. Burayı bana bırakırsanız ben idare ederim” dedi.

Haberin Devamı


Milletvekili Ayhan Zeynep tekir Börü de “Eksiklik oluyor o zaman” deyince, İl Başkanı Attaroğlu “İnşallah tamamlarız” yanıtını verdi hemen ardından Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya’ya dönerek, “Sakarya milletvekilimiz Hasan Ali Çelik yarışmaya vakıf olduğu için kendisine ödülleri verdirdik” dedi.
Kendisine ödül verdirilmemesine sinirlenen Ayhan Zeynep Tekin Börü, Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya’nın konuşmasının ardından salonu terk etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!