Akkuş: Utancımdan kıpkırmızı oldum

Güncelleme Tarihi:

Akkuş: Utancımdan kıpkırmızı oldum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2008 13:16

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar Güniz Akkuş, sevgilisi Sinan Osman ve Avukatı Muzaffer Tufan'ın da aralarında olduğu tutuklu sanıklar katıldı. Ayrıca duruşmada müşteki sanık Cüneyt Ceviz ile katılan sanık Mehmet Koçarslan da hazır bulundu.

Haberin Devamı

BİR GİYDİĞİNİ BİR DAHA GİYMİYOR...

Akkuş'un "Kız gibi kıvırtarak yürürdü. Osman'a espri mahiyetinde 'Bacağına bir el sıksam hem yürüyüşü düzelir hem sevap kazanmış olurum" diye bahsettiği Cüneyt Ceviz, İzmir Karşıyaka'da yaralandığı iddiasının doğru olmadığını söyledi. Ceviz, Güniz Akkuş ve Sinan Osman'ı sevdiğini belirterek, "Güniz Akkuş'a herhangi bir şekilde silah göstermedim, tehdit etmedim. Güniz de bana ateş etmedi. Ben ayağımdan yaralanmadım" dedi. Duruşmada, Mehmet Koçarslan da İzmir'deki yaralama olayıyla ilgili olarak ifade verdi. Sinan Osman'ı Güniz Akkuş'u tehdit etmesi için azmettirmediğini söyleyen Koçarslan, "Böyle bir olayı emniyette öğrendim" diye konuştu.

Haberin Devamı

"UTANCIMDAN KIPKIRMIZI OLDUM"

Üç yıldır cezaevinde olduğunu söyleyen Güniz Akkuş ise, "Çete lideri ve çete olarak yargılanıyorum. 45 günlüğüne tanıdığın Sinan Osman, kanunlardan ve yasalardan korkan bir insandır. Zaten beni de o polise ihbar etti. Savcı Zekeriya Öz telefon konuşmalarını yüzüme okuduğu zaman utancımdan kıpkırmızı oldum bunları ben mi dedim diye. Alkollüydüm ne söylediğimi bilmiyordum. Polislik mesleğimi onurlu ve gururlu bir şekilde yaptım. Atatürk yolunda ilerleyen bir Türk kızıyım. Tahliyemi istiyorum" dedi.

"KEŞKE POLİS BİR KIZLA DEĞİL MANKENLE BİRLİKTE OLSAYDIM"

Duruşmada söz alan Akkuş'un sevgilisi Sinan Osman ise şunları söyledi: "3 yaşındaki kızımı bıraktım. Şimdi 6 yaşında. 7 yaşındaki kızım da 10 yaşında. Ne uğruna. 20 günlük çapkınlık uğruna. Keşke bir polis kızla değil, manken kızla birlikte olsaydım, bunlar başıma gelmezdi." Osman, mahkeme heyetine yönelik olarak ise, "Siz 4 erkek olarak beni anlamazsanız, kimse anlamaz. Mağdur olduğum halde sanık olarak yargılanıyorum" diye konuştu. Akkuş'un avukatı tutuklu sanık Muzaffer Tufan da, "Ceza caydırıcılık değil ıslah etmek amaçlıdır. Ben ıslah edilmek için cezaevine konduysam bu yaştan sonra bu kadar ceza yeterli olmuştur. Müvekkillerime söylediğim bir söz vardı. 'Türk adaletine güvenin' Ben de size güveniyorum. Tahliye istiyorum" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!