Akasya Durağı Evin Esen’i gözyaşlarıyla uğurladı

Güncelleme Tarihi:

Akasya Durağı Evin Esen’i gözyaşlarıyla uğurladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2012 00:00

‘Akasya Durağı’ adlı televizyon dizisinin sevilen karakteri ‘Şaziment’i canlandıran tiyatro ve sinema sanatçısı Evin Esen son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Önceki gün vefat eden Esen, Üsküdar Şakirin Camisi’nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi. Başta Akasya Durağı dizisi oyuncuları ve diğer sanatçı dostlarının katılımı ile gerçekleşen cenaze töreninde Evin Esen’in dostları gözyaşlarına hâkim olamadılar. Evin Esen’in boşandığı eşi ve aynı zamanda rol arkadaşı Ümit Yesin ve aynı dizide kızını canlandıran Aslı Altaylar’ın gözyaşlarını tutamadığı cenazeye aralarında Müjdat Gezen, Zeki Alaysa, Melek Baykal, Cezmi Baskın, Pelin Sönmez, Onur Şan, Alişan, Levent Ülgen ve Nilgün Belgün’ün de olduğu pek çok sanatçı katıldı.

Akasya Durağı Evin Esen’i gözyaşlarıyla uğurladı


Evin Esen’in ölümündeki ihmal tartışmaları ve maddi durumunun yetersiz olup çalışmak zorunda kaldığı hakkında yapılan açıklamalara cevap veren Evin Esen’in eski eşi Ümit Yesin, “Söylenenler tamamen spekülasyondur, maddi durumu kötü değildi, her sanatçı gibi sahnede ölmek isterdi, bu hepimizin başına gelebilecek bir sondur” dedi.                          

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!