Ak Parti balkon konuşması canlı izle

Güncelleme Tarihi:

Ak Parti balkon konuşması canlı izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2015 20:45

Ak Parti'de balkon konuşması hazırlıkları tamam. Başbakan Davutoğlu, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından parti genel merkezinde balkon konuşması yapacağını belirtti. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yapması beklenen balkon konuşması hazırlıklar tamamlandı. Davutoğlu, saat 21.00'de Konya'daki konutundan çıkarak Mevlana Müzesi'ni ziyaret edecek, Konya'da halka hitabının ardından Ankara'ya hareket edecek.

Haberin Devamı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya'nın Meram ilçesindeki Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde oyunu kullandı. Balkon konuşması yapacağını belirten Başbakan, "Akşam netice ne olursa olsun, kanaatlerimizi ifade etmek üzere balkon konuşması yapacağım" dedi. Konuşmanın TRT 1'den canlı yayınlanması bekleniyor.

CANLI YAYIN - TIKLA İZLE

AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekili genel seçimleri dolayısıyla yapılan çalışmalar, sabahın erken saatlerinde başladı.

Seçim sonuçlarını, vatandaşlara partiden ulaştırmak isteyen yerli ve yabancı basın mensupları için binanın fuaye alanında ve otoparkında özel alan oluşturuldu.

AK Parti Genel Merkezi önünde Genel Başkan ve Başbakan Davutoğlu'nun yapması öngörülen balkon konuşması için de hazırlık gerçekleştirildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde vatandaşların toplanabilmesi için otopark alanı boşaltıldı, ses ve görüntü sistemleri kuruldu.

Haberin Devamı

Güvenlik görevlilerinin de genel merkez çevresinde geniş önlemler aldığı görüldü.

Ak Parti balkon konuşması canlı izle

İlgili haberler:

Seçim sonuçlarının netleşmeye başlamasıyla birlikte ellerinde AK Parti bayrağı bulunan çok sayıda kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki evinin yakınında toplandı.

Haberin Devamı

Başbakan Davutoğlu'nun evinin önünde sevinç gösterileri

Haberin Devamı

 AK Parti il genel başkanlığında kutlamalar başladı

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!