Aile İşi 12. bölüm fragmanında bu hafta işler arapsaçına dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Aile İşi 12. bölüm fragmanında bu hafta işler arapsaçına dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 10:05

Aile İşi bu hafta da çok eğlenceli bir bölümle ekranlara gelecek... Aile İşi'nin yeni bölümünde işler iyice arapsaçına dönüşüyor. Müjde'nin evi darmaduman oluyor, Hakan mahalleyi mi terk ediyor. Aile İşi hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Ekranların sevilen dizisi Aile İşi'nde heyecan bu akşam yayınlanacak bölümle devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde Müjde'nin evi alt üst oluyor. Müjde bu durumdan Hakan'ı sorumlu tutunca Hakan çareyi kavga etmekte buluyor. Peki, bunca yaşanan olaydan sonra Hakan ne yapacak? Hakan mahalleyi terk edecek mi? İşte Aile İşi dizisi yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Haberin Devamı

 

AİLE İŞİ 12. BÖLÜM DETAYLARI

'Aile İşi' üyeleri, her şeyin düğümünü çözecek oyuncak bebeği Arif'ten geri almak için kolları sıvar. Kendilerine has arıza yöntemler deneyen 'Aile İşi' üyeleri, yine başlarını her tür belaya itinayla sokar. Bu arada Asiye, gazetedeki fotoğraftan ötürü kuşkulandığı Berk'i sorguya çeker.

Müjde'nin evi altüst oluyor...

Kudret'in borçlulara verdiği mühlet dolmuştur. Herkes mecburen hissesini devredecekken imdatlarına sürpriz şekilde Berk yetişir ve pazar yeri meselesini kökünden halleder. Kudret'se Hakan'a gözdağı vermek için Müjde'nin evini adeta başına yıkar. Hakan ve Cemali, küle dönmüş haldeki oyuncak bebeği bulmayı başarır. Ece'nin bebekle karşılaşması da heyecan yüklü anları beraberinde getirir.

Haberin Devamı

AİLE İŞİ 12. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!