Aile içi baskıya dayanamadılar

Güncelleme Tarihi:

Aile içi baskıya dayanamadılar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2011 00:00

Aile içi baskılar ve sorunlar, Şanlıurfa’da üç kadını daha hayatına son vermeye zorladı. 17 yaşındaki Çiğdem Taşkıran eşine ait silahla öldü, ilaç içen iki kadınsa son anda kurtarıldı.

ŞANLIURFA’nın Bozova İlçesi’nde, nikahsız olarak amcasının oğlu Mehmet Taşkıran (24) ile yaşayan Çiğdem Taşkıran (17), önceki akşam üzerine kilitlediği odada başına tabancayla tek el ateş ederek yaşamına son verdi. Olayda kullanılan ruhsatsız tabancanın sahibi olan Mehmet Taşkıran gözaltına alındı.

O da 17 yaşında
/images/100/0x0/55eaf506f018fbb8f8a1a0bc

Ceylanpınar İlçesi’nde ailevi nedenlerden dolayı bir süredir bunalımda olduğu ileri sürülen A.D. (17), akşam yemeğinin ardından odasına çekildi. Bir süre sonra kuşkulanıp odasına giren yakınları, başucunda 46 haplık boş kutu bulunan kızı baygın halde Devlet Hastanesi’ne götürdü. A.D.’nin midesi yıkandı ve yoğun bakımda tedaviye alındı.

Baygın halde bulundu

Siverek İlçesi’nde de 4 çocuk annesi 39 yaşındaki K.B., hap içerek intihara kalkıştı. Ailevi sorunlar yaşadığı ileri sürülen ve yakınları tarafından odasında baygın halde bulunan K.B., Siverek Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İçtiği 20 haptan zehirlendiği saptanan K.B., midesinin yıkanmasının ardından yoğun bakıma alındı.

3 koca gözaltında

ŞANLIURFA’nın Birecik ve Siverek ilçelerinde, eşleri tarafından dövüldüklerini söyleyen 3 kadının şikâyeti üzerine Abdülkadir E. (35), Mehmet A. (29), Mehmet K. (24) gözaltına alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!