Aile Bakanı Kuşum Aydın'ı tebrik etti

Güncelleme Tarihi:

Aile Bakanı Kuşum Aydını tebrik etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2001 00:00


Ayberk YURTSEVER / ANKARA
Haberin Devamı

Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği'nin ödülünü kazanan Aydın'ı ilk kutlayanlardan biri, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Hasan Gemici oldu.

Müzik ve sahne dünyasının sempatik sanatçılarından Aydın, geçtiğimiz hafta sonu Ankara'da Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin (RTGD) düzenlediği yarışmada, Kadın Programları dalında ‘‘Aydın Havası’’ adlı programıyla ödül aldı. Törenin en çok ilgi gören ismi olan Aydın, aldığı ilk ödülün heyecanı içindeydi. Aydın'da ödülünü Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Tuncay Alemdaroğlu verdi. Sanatçıyı ilk kutlayanlar arasında ise Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Hasan Gemici de yer aldı. Gemici, televizyon seyredemeğini, ancak ödül aldığına göre Aydın'ın başarısından emin olduğunu söyledi.

Kokteyl sırasında ‘‘Tatlı Kaçıklar’’ın Tarumar Abi'si Dursun Ali Sarıalioğlu ile Aydın bir araya gelince kahkalar da birbirini kovaladı. Keyifli sohbette Aydın hayatında ilk kez bir ödül aldığını söyleyince, Sarıalioğlu, ‘‘Gençsin, daha çok ödül alırsın’’ dedi. Aydın'ın ‘‘Siz de gençsiniz’’ sözü üzerine Sarıalioğlu, ‘‘Benim içim genç, ama dışım artık pek o kadar da genç değil’’ deyince kahkalar koptu. Kokteylin ardından çoğunluğunu bayanların oluşturduğu hayranlarına bir de küçük konser veren Aydın, büyük alkış aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!