Ağır yaralanan öğrenciye validen bilgisayar

Güncelleme Tarihi:

Ağır yaralanan öğrenciye validen bilgisayar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2011 16:18

RİZE Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, geçen ay Derepazarı İlçesi balıkçı barınağında eğlenirken tartıştıkları 36 yaşındaki Abdullah Avcı’nın silahlı saldırısı sonucu vurularak ağır yaralanan ve tedavisi hala daha devam eden üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Mehmet Adaş’ı ziyaret ederek bilgisayar hediye etti.

Haberin Devamı

Vali Hacımüftüoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turhan Talu, Rize Üniversitesi (RÜ) Rektörü Prof.Dr. Arif Yılmaz ve Derepazarı Kaymakamı Ali İkram ile birlikte Rize Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren Mehmet Adaş’ı ziyaret etti. R.Ü. Turgut Kıran Denizcilik Meslek Yüksek Okulu 1’inci sınıf öğrencisi Adaş’ın sağlık durumu hakkında Başhekim Doç.Dr. Hasan Türüt’ten bilgi alan heyet, Adaş ile bir süre sohbet etti. Omuriliğine isabet eden kurşun nedeniyle yürüyemeyen Mehmet Adaş’ın uzun bir süre fizik tedavi ve rehabilitasyona tabi tutulacağı belirtildi. Talihsiz öğrenciye bir diz üstü bilgisayar hediye eden Vali Hacımüftüoğlu ve beraberindekiler ’Geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

OLAY NASIL OLDU?

Olay, Rize’nin Derepazarı İlçesi’nde geçen 29 Mayıs tarihinde meydana geldi. R.Ü. Turgut Kıran Denizcilik Meslek Yüksek Okulu’nda okuyan bir grup öğrenci balıkçı barınağında eğlenirken, gürültü yaptıklarını ileri süren Abdullah Avcı ile tartıştı. Tartışma sırasında Avcı’nın ateş açması sonucu öğrencilerden 20 yaşındaki Mehmet Adaş ile 19 yaşındaki Salih Yuşa Danış, vücutlarına isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralandı. Belden aşağısı felç kalan Adaş Rize’de, Danış ise GATA’ da tedavi altına alındı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!