Ağaçta g-string

Güncelleme Tarihi:

Ağaçta g-string
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2007 12:11

Antalya'nın Alanya İlçesi Hükümet Meydanı'ndaki bir ağaçta asılı duran kırmızı g-string ilgi uyandırdı. Ağaçtaki g-string'e tepki gösteren 63 yaşındaki Hanım Gülizar, belediyenin temizlik görevlilerini çağırarak bunu indirtti. Külotun ağaca nasıl asıldığı merak konusu oldu.

Alanya'da Hükümet Meydanı'ndaki bir taksi durağı önündeki ağaçta asılı duran kırmızı g-string şaşkınlık yarattı. Turistik ilçenin en işlek caddesindeki ağaçta asılı iç çamaşırını görenler bunun buraya nasıl geldiğini birbirlerine sorarken buna tepki gösteren mahalle sakinlerinden Hanım Gülizar, Alanya Belediyesi'ni arayarak yardım istedi.

G-stringin asılı bulunduğu ağacın yanına gönderilen belediyenin temizlik görevlileri, ellerindeki süpürgelerle ‘operasyona' başladı. Görevliler, süpürgeyle ağacın dallarına vurarak kırmızı iç çamaşırını düşürdü. Bu durumu ahlaksızlık olarak niteleyen ve tepki gösteren mahalle sakini Gülizar ise yerdeki g-stringi alarak çöp kutusuna attı. İç çamaşırının ağaca nasıl asıldığı anlaşılamadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!