Aday olan Bakan Ergin'den ilk açıklama

Güncelleme Tarihi:

Aday olan Bakan Erginden ilk açıklama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2013 14:25

Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, "Hizmetin yeri, makamı, mevkisi önemli değil, asıl olan nerede ihtiyaç varsa orada bu güzel ülkeye, aziz millete hizmet etmek görevimiz" dedi.

Haberin Devamı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Grup Toplantısı'nda Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Adalet Bakanı Sadullah Ergin, 11 yıldır Hatay milletvekili olarak parlamentoda ili ve ülkeyi temsil ettiğini, bu süre içerisinde 6 yıl grup başkanvekilliği, yaklaşık 5 yıl da Adalet Bakanlığı görevini icra ettiğini hatırlattı.

Partisinin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak bugün şahsına görev tevdi edildiğini ifade eden Ergin, şunları söyledi:
"Bu benim için büyük bir onurdur. Hataylı hemşehrilerime hizmet edebilmek için bundan sonra centilmence ve seviyeli bir kampanyayla seçime hazırlanacağız. Hizmetin yeri, makamı, mevkisi önemli değil, asıl olan nerede ihtiyaç varsa orada bu güzel ülkeye, aziz millete hizmet etmek görevimiz. Hatay halkı, hemşehrilerimiz şahsımıza görev tevdi ederse Hatay'a şu ana kadar yapılan alt yapı hizmetlerimize ilaveten modern şehircilik anlayışını da bu şehre getirmenin gayreti içerisinde olacağım. Hemşehrilerimizin gösterdiği ilgiye teşekkür ederim."



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!