Adana'da 6 kez seks tartışması

Güncelleme Tarihi:

Adanada 6 kez seks tartışması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

Beş büyük ilde Durex prezervatif firmasının yaptığı cinsellik anketinde Adanalıların yüzde 18'inin haftada 5-6 kez seks yaptığının ortaya çıkması, kentte tartışma yarattı. Kebabı ve şalgam suyu ile ünlü kentte yaşayanların bazıları, bu sonucu ‘‘abartılı’’ buldu, bazıları ise ‘‘normal’’ olarak değerlendirdi. Bazı ‘‘muhalifler’’ ise Adanalıların seks konusunda ‘‘kompleksli’’ olduğunu iddia etti.

NORMAL DİYENLER

Yüzde 18 çok düşük

Adana'da 9 yıldır erotik eşya mağazası işleten Şahin Şahinoğlu, kentte sağlıklı çiftlerin haftada 5 veya 6 defa seks yapmasının normal olduğunu belirtti. Şahinoğlu, ‘‘Adana'nın yüzde 18'lik oranla seks şampiyonu olması bana göre mütevazı bir sonuçtur ve çok düşük bir orandır. Adana'da yaz ayları hariç, bu oranın yüzde 60'ın altına düşmeyeceğini söyleyebilirim. Adanalılar bizim işletmemizde en çok şişme kadın, suni vajinalar ve vibratör türü ürünlere rağbet gösteriyor. Ama prezervatifi çok fazla tercih etmiyorlar. 300 çeşit ürünümüz arasında en az sattığımız ürün prezervatif’’ dedi.

ABARTILI BULANLAR

Penis kompleksi var

Adanalılara 7 yıldır erotik ürünler satan Mehmet Sait Yener ise anket sonucunu ‘‘Çok abartmışlar’’ diye yorumladı. Küçük penis kompleksi yaşayanların sayısının Adana'da yüksek olduğunu iddia eden Yener, ereksiyon sorununun da büyük ölçekte yaşandığını, bu koşullarda haftada 5- 6 defa seks yapılamayacağını söyledi. Yener, şöyle konuştu:

‘‘Tam ereksiyon sağlayamayan bir insanın haftanın 6 günü ilişkiye girmesi mümkün değildir. Biz de kendimize göre istatistikler tutarız ve bu anket sonucu çok abartılmıştır. Bizim en çok sattığımız ürün ereksiyon haplarıdır. Adana'da da cinsel ilişki sayısı haftada 4'ü geçmez.’’

ALTERNATİF BAKIŞ

Skor değil doyum önemli

Adana'nın anket sonucu ‘‘seks şampiyonu’’ çıkması, kent sakinleri arasında bir ikilem yarattı. 30-40 yaş arası erkeklerin bir bölümü haftada 5-6 kez seks yapılmasının ‘‘normal sonuç’’ olduğunu belirtirken, bazıları, ‘‘Önemli olan çok seks değil. Az olsun doyurucu olsun’’ görüşünü savundu.

Adanalıların ortak paydası

Fazla seks, insanın genç kalmasında önemli bir etken.

Bizim seks yaşantımız üzerinde ılıman iklimin büyük etkisi var.

Taze sebze ve meyvenin bolluğu, ayrıca Adana mutfağı, cinsel yaşantımız üzerinde önemli bir etken.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!