Adana Demirspor'un eski başkanı intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirsporun eski başkanı intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2010 12:57

Türkiye 2'nci Futbol Ligi takımlarından Adana Demirspor Kulübü'nün eski Başkanı 41 yaşındaki Bekir Çınar, kendini asarak yaşamına son verdi.

Haberin Devamı

BEKİR ÇINAR'IN FOTOĞRAFLARI

Olay, saat 11.45 sıralarında Yeni Baraj Mahallesi’ndeki Saadet Hanım Apartmanı’nda meydana geldi. Evli, 2 çocuk babası olan medikal şirketi sahibi Bekir Çınar'ın cesedi merdiven boşluğunda iple demir korkuluklara asılı halde bulundu. Ekonomik sıkıntılarını aşamayıp iflas eden Çınar'ın cesedini bulan görevli, durumu polis ve ailesine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Bekir Çınar’ın intiharıyla ilgili inceleme başlattı. Çınar’ın Göksel adlı bir arkadaşına çocuklarına bakması için bıraktığı not bulundu.

Çınar'ın, bir arkadaşına attığı son cep telefonu mesajında, sahibi olduğu Güçlü Medikal firmasının çok miktarda borcu bulunduğu ve borçlarını ödeyemediği için intihar ettiğini yazdığı belirtildi. Çınar'ın borçlu olmasına rağmen Adana Demirspor'u çok sevdiği için kulüp başkanlığı yaptığı ve başkanlığı döneminde borçlarının daha da arttığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Olayın duyulmasının ardından, Çınar'ın çok sayıda yakını olay yerine geldi. Apartmanın önünde gözyaşı döken yakınları, “Çok gençtin, neden yaptın” ve “Yetişemedik Bekir” şeklinde ağıt yaktı.

Çınar'ın cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!