Acun'dan mesajlı cevap

Güncelleme Tarihi:

Acundan mesajlı cevap
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2011 11:38

Teke Tek programına katılan Acun Ilıcalı, Erol Köse'nin "O Ses Türkiye" programında jüri olmak istediğini kendisine SMS'le bildirdiğini, olumsuz yanıt alması üzerine iddialarını sıraladığını söyledi.

Haberin Devamı

EROL KÖSE'YE MEYDAN DAYAĞI - FOTO GALERİ

EROL KÖSE BÖYLE DAYAK YEDİ / WEB TV

Acun Ilıcalı, "Siz bir yerlere gelince düşmanınız çoğalıyor .O Ses Türkiye"de jüri olmak istedi. Mümkün olmadığını söyledim. Benim kişisel tercihim. Bir grup toplanıyoruz, kimin jüri olacağına karar veriyoruz. Uygun bulmadık. Fakat reddettikten sonra hakkımda devamlı iftira atmaya başladı" şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı'nın "Jüri olmak istedi" sözlerinin ardından, Erol Köse Twitter'a "Teklif eden değil, teklif alan benim" şeklinde yazdı. Köse'nin bu tweetinin ardından kendisine gelen SMS'i sakladığını belirten Acun Ilıcalı, kendi internet sitesinde bu SMS'in yayınlanacağını, "Kimin yalancı olduğunun ortaya çıkacağını" söyledi. Program sırasında o SMS'yayınlandı.

Acundan mesajlı cevap

Haberin Devamı

EROL KÖSE: SMS SAHTE!
SMS'in yayınlanmasının ardından Erol Köse, söz konusu mesajın sahte olduğunu söyledi. Köse,  "Google'a bak, tonla app bedava. Fake sms yaz çıkar. Ki haklı olsa asla yayınlamazdı. Mahkeme dışı sms yayınlama 6 sene hapis cezası. O yüzden biz mahkemeye sunduk. Zaten gerçek olsa aylardır sunardı, dün de dahil. Tek çare bu basit hile idi ama Aref bile yetmez" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!