Acer’dan ‘ColorBoost’ teknolojili P1265

Güncelleme Tarihi:

Acer’dan ‘ColorBoost’ teknolojili P1265
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 03, 2007 11:32

Acer, bugün, hem SMB profesyonelleri hem de yüksek görünüm performansı ve uygun fiyatlı taşınabilir projektör arayışında olan eğitim kurumları için ideal projeksiyon aracı, yeni P1265 video projektörünü sunuyor.

Haberin Devamı

Acer P1265, Acer’ın  DLP projektörleri için kullandığı yeni, özel renk artırma teknolojisi ColorBoost ile donatılmıştır. ColorBoost, berrak ve canlıymışçasına pastel görüntüler saÄŸlayan yüksek renk performansı saÄŸlar. 6 yeni renk çarkı tasarımını, güçlü görüntü ilerletme algoritmasını ve geliÅŸmiÅŸ Lamba Aydınlatma teknolojisini bir araya getiren Colorboost, parlak renkler ve yüksek kontrast oranı ile yepyeni bir renk performansı saÄŸlıyor.Â

Ayrıca P1265; çıkış görüntüsünün çözünürlüğüne bakmaksızın anında projeksiyonu mümkün kılan çoklu format destek teknolojisi Acer SmartFormat ile güçlendirilmiştir.

Kısaca P1265

DoÄŸal  XGA (1024 x 768) çözünürlüğü, 2400 ANSI Lümeni,  6 bölümlü renk çarkı, DVI-I giriÅŸi, Acer ColorBoost ve SmartFormat teknolojilerini bir araya getiren Acer P1265; dijital ve analog kaynaklar aracılığı ile berrak, renkli detayları yansıtır.Â

Haberin Devamı

Canlı, renkli görünüm

2400 ANSI lümenlik yüksek parlaklık seviyesi ve  2000:1’lik kontrast  oranı ile  Acer P1265;  entegre edilmiş doğal XGA çözünürlüğü mükemmel resim hassasiyetini sağlarken daha yoğun renk görüntüleme, daha net ve kesin sonuçlar üretir. Ve şimdi, ColorBoost teknolojisi sayesinde Acer P1265 her an mükemmel renkler, mükemmel kontrast ve inanılmaz doğal görüntüler sağlar.

Çoklu medya hakimiyeti için DVI bağlanırlığı

P1265, yüksek tanımlı duraksız video sinyalleri için DVI-I giriÅŸi arayüzü ile donatılmıştır. DVI-I giriÅŸi P1265’in güncel cihazlara ve geleneksel analog çıkışlarla uyumlu olduÄŸundan emin olarak sisteminizi koruma altına alır. P1265 çoklu PC kaynağı giriÅŸi ile donatılmıştır. D-Sub ve DVI baÄŸlayıcıları ile daha esnek baÄŸlanırlık ve anında geçiÅŸ saÄŸlar.Â

Zahmetsiz kullanım

Kolay kullanımı geliştirmek için, Acer tüm projektör serisini şu modülleri kapsayan  yazılım seti Empowering Technology(Güçlendirici Teknoloji) ile donattı:

- Acer eView Management (Acer eGörüntü Yönetimi)> projektör ayarlarınızı her türlü ortam ışığına ve içeriğin türüne  göre düzenler. Acer eView Management, kullanıcılara geleneksel yeşil tahta üzerinde ayrıca beyaz ekran kurma gereksinimi duymadan yansıtmayı sağlayan yeni Blackboard Mode(Karatahta Modu özelliğini sunar.

Haberin Devamı

- Acer eTimer Management (Acer eZamanlayıcı Yönetimi) > yapılacak sunumların programını takip etmek amacıyla ekranda bir işaret bulundurur.

- Acer eOpening Management (Acer eAçılış Yönetimi) > kişiselleştirilmiş başlangıç ekranı yaratmak için kolay yol sağlar.

- Acer eProjection Management (Acer eProjeksiyon Yönetimi) > kullanıcıların entegre edilmiş Kablosuz Sunum Ağ Geçidini de sağlayan Acer projektörlerine kolaylıkla bağlanıp kontrol etmelerine yardımcı olur.

 Ayrıca:

Acer Top-Loading Lamp design(Acer Ãœstten Yüklemeli Lamba Tasarımı) en basit bakım yöntemlerini sunar:  Geleneksel alttan yüklemeli tasarımların aksine, lamba modülü artık üstten yüklemeli. Böylece, projektör tavana monte edilmiÅŸ dahi olsa kullanıcı, projektörü tavandan sökmeden kolaylıkla lamba modülünü deÄŸiÅŸtirebilir. Â

Haberin Devamı

Acer InstantPack teknolojisi: Eğer kullanıcının gitmek için acelesi varsa güç kablosu herhangi bir zarar olmadan projektör kapandıktan hemen sonra fişten çıkarılabilir. Cihazın soğuması için beklemeye gerek yok; kullanıcı, projektörü işi biter bitmez çantasına yerleştirip gidebilir.

GeliÅŸtirilmiÅŸ iÅŸlevsellik

Sessiz (Eko Modunda sadece 24dB) ve yüksek kaliteli  görüntü gösterme olanağına sahip P1265 ofiste, okulda veya yolda kolaylıkla kullanılabilen saÄŸlam ve çok yönlü dijital bir projektördür. P1265 ayrıca 4000 saatlik  projeksiyon imkanı (lamba ömrü) ve yerleÅŸik hoparlör saÄŸlar.Â

Acer projektörleri çoğu güncel  Microsoft Vista işletim sistemleri ile uyumludur. Tüm Acer projektörleri standart 2-yıl Garanti kapsamı altındadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!