“Acemi Cadı”, ilk bölümüyle zirvede

Güncelleme Tarihi:

“Acemi Cadı”, ilk bölümüyle zirvede
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2006 00:00

Kanal D’nin yeni dizisi “Acemi Cadı”, ilk bölümden izleyicilerin gönlünde taht kurup, milyonları ekran başına kilitledi.

Başrollerinde Merve Boluğur, Şenay Gürler, Nergis Kumbasar ve Celal Kadri Kınoğlu’nun oynadığı, Çağkan Çulha, Dicle Alkan, Levent Sülün, Billur Yazgan, Tuğçe Taşkıran, Gökdeniz Tüzün, Cenk Gürpınar ve Haluk Levent Karataş’ın da önemli rollerini paylaştıkları Kanal D'nin yeni dizisi “Acemi Cadı”, 07 Temmuz Cuma akşamı ekrana gelen ilk bölümü ile Türkiye’yi ekran başına kilitledi.

Haberin Devamı

Yapımını D Production’un, yönetmenliğini de Feride Kaytan’ın üstlendiği dizide, 16. yaş gününe bastığı gün, doğaüstü güçlere sahip olduğunu anlayan Ayşegül adlı genç bir kızın ve çevresindekilerin komik maceralarını anlatan dizi oyuncu kadrosu, sürükleyici senaryosu ve başarılı rejisiyle daha ilk bölümden ekranların yeni gözdesi olmayı başardı. “Acemi Cadı”, Tüm Kişiler’de yüzde 22.2 izlenme payı ile tüm iddialı yapımları geride bırakarak Cuma gününün en yüksek izlenme oranına ulaştı. A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de ise yüzde 3,8 rating ve yüzde 17,6 izlenme payı ile zirvedeki programlar arasında yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!