Acaba sevgilim beni nasıl beğenirsin? Böyle mii, hmm yoksa böyle mi, böyle miee!

Güncelleme Tarihi:

Acaba sevgilim beni nasıl beğenirsin Böyle mii, hmm yoksa böyle mi, böyle miee
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2011 00:00

Sinem Kobal’dan sonra Türk dizi sektöründe hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı...

Sinem Kobal geçen hafta oyunculuğu bıraktığını ve bundan böyle kamera arkasında yer alacağını açıkladı. Bugüne kadar yaptığı oyunculuklarda hep aklının başka bir yerde olmasını da böylelikle ele güne ifşa etmiş oldu. Demek ki tüm bu süreçte Kobal’ı, hep kamera arkasında o an neler dönüyor, nasıl hummalı bir çalışma yapılıyor diye düşünürken görmüşüz; o şehlalık, o dalgınlık hep bundanmış, sizce de çok art niyetli değil miyiz?
Neyse bundan böyle yeni korkum Derya Büyükuncu’nun oyunculuğa adım atacağını açıklaması. Hadi şimdi hep birlikte kamera arkasını ona övelim ki tekrar aynı sorunsalı yaşamayalım. Sinem Kobal’lı yazımın fon müziği Arda Turan’ın da biraz bu konuda parmağı olduğunu düşündüğümden budur: “Acaba sevgilim beni nasıl beğenirsin; böyle mii, hmm yoksa böyle mi, böyle mie...”
* alicanteee: Aloo Sinem Kobal’mı? - Evet buyrun... Yaa Sinem sen ne hayatına son verdin? - Oyunculuk... Ne hayatı? -Oyunculuk... Ahahahaha kapat kapat!..
* TipAdam: Sinan Akçıl’ın şarkı söylediği, Sinem Kobal’ın seksi baktığı, Acun Ilıcalı’nın İngilizce konuştuğu bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorum.
* KediZihni: Sinem Kobal’ın oyunculuğu bırakması, benim havlamayı bırakmam gibi bir şey.
* french_oje: Sinem Kobal, oyunculuğu bırakma kararını destekliyorum, Arda Turan da destekliyormuş zaten. Hepimiz destekliyoruz lütfen vazgeçme bu karardan.
* brudermartin: ŞOK ŞOK!! Sinem Kobal’ın oyunculuğu bırakmasından ilham alan Sinan Akçıl şarkı söylemeyi bıraktığını açıkladı. Yarın resmi tatil ilan edildi.
* seytanbcc: Sinem Kobal’dan oyunculuğunu eleştirenlere tokat gibi cevap: “Ne yapsaydım yani, rol mü yapsaydım?!”
* ohadiyorum: “Arda daha fazla rezil olmayalım dediği için oyunculuk kariyerime başlamadan son veriyorum.” -Sinem Kobal
* dokuyanemre: Sinem Kobal’a hiç başlamadığı bir şeyi bırakamayacağını hangimiz söylesin?
* FerdiCarrefour: Sinem Kobal sevgilisi Arda Turan istediği için oyunculuğu bırakacakmış. Ben olsam önce bir mimik öğrenir zirvede bırakırdım, olmaz böyle.
* istiklalAkarsu: Sinem Kobal oyunculuğa küsmüş, oyunculuğun haberi olmamış.

Londra’dakiler kokain, bizimkiler de leblebi tozuyla aynı kafaya erişiyor

Amy Winehouse biraz gecikmiş bir konu olsa da tazeliğini kendi adıma koruyorum ve o nedenle de gecikmiş bir konuyu sizle paylaşmaktan çekinmiyorum. Türkiye’de müzik sektörü o kadar kısıtlı ki; adeta sen, ben, bizim oğlan. E haliyle böyle olunca kendi aralarında laf döndüremeyen çaptan düşmüş bazı popçularımız Amy Winehouse’un ölümünü fırsat bildi.
Ancak ünü Habur sınır kapısını aşamamış bu isimlerin sesleri Londra’nın Camden bölgesinde bir kelebeğin dahi kanat çırpmasına sebep olamadı. Özetle kendilerine zaten yazıktı, yine yazık oldu! Hem Türkiye sınırları dışında da nasıl bilinirlik sağlanabilir, hem de konuşmadan nasıl o iş şahane yapılabilir diye biraz Tarkan’a bakıp örnek alsınlar, öyle Türkiye’de Trend Topic olmakla olmuyor o işler. Sadece eğlenmesinler, eylesinler de; naçizane tavsiyem budur!
Dayanamayıp konuyla ilgili fikrini beyan eden Törkiş müzik yapmaya çalışan isimlere I-Pod hediye ediyoruz. Biraz müzik dinlesinler diye de içine Amy’nin tüm parçalarını koyuyoruz.
* acimasiztweet: Amy Winehouse evinde ölü bulunmuş. Probable, Hıncal Uluç comment: “water jug is broken in the waterway”
* enginbas: Sertab’ın Amy için zekası yoktu demesi normal. Sertab’a göre zeka iş takipçisi reklamcı abi ve CEO’lara yalakalıkla kopartılan ekstralar.
* leventpuskin: Yoncimik Amy için demiş ki; “su testisi su yolunda kırılır”. 60 yaşında liseli kız dizisi çekerken kalp krizinden ölürsen sakladığım cümleler var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!