Ablasını 130 parçaya ayırdı

Güncelleme Tarihi:

Ablasını 130 parçaya ayırdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2008 00:00

Böyle vahşet görülmedi. Ercincan’dan 20 gün önce İzmir’deki ablasının yanına gelen 26 yaşındaki Mustafa Şanda, ablası ile 13 yaşındaki erkek yeğenini boğazını keserek öldürdü. Ablasının vücudunu 130 parçaya ayıran Şanda tutuklandı.

ERZİNCAN’ın Tercan İlçesi’ndeki berber dükkánını kapatarak 23 Kasım’da İzmir’in Balçova İlçesi’ne gelen Mustafa Şanda, ablası Naime Akagündüz’ün (40) evinde kalmaya başladı. Şanda, önceki gece cebinden parasını aldığını öne sürdüğü ablası Naime Akagündüz ile tartıştı. Şanda, ablası Naime ile yeğeni Abdullah’ı (13) bıçaklayarak öldürdü. Şanda daha sonra evden çıkarak Balçova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gitti. Konuşmadığı için önce sağır dilsiz olduğu sanılan Şanda’ya káğıt kalem veren polisler, şüphelinin yazdığı adrese gitti. Şanda’nın anahtarıyla kapıyı açan polisler, banyoda gördükleri vahşet karşısında şoke oldular. İlköğretim okulu öğrencisi Abdullah’ın boğazının ekmek bıçağıyla kesilerek öldürüldüğü, annenin kafasının kesilip gövdesinden ayrıldığı, vücudunun ise parçalandığı anlaşıldı.

Şanda’nın, cebindeki bin YTL’nin kaybolması üzerine tartıştığı ailenin iki oğlu Burak ve Abdullah tarafından dövüldüğü iddia edildi. Cinayeti araştıran polis ve savcı, meslek hayatlarında böyle vahşet görmediklerini söyledi. Otopside annenin vücudunun 130 parçaya ayrıldığı, etlerin kemiklerden kazındığı belirlendi. Savcılıkta ve mahkemede ifade vermeyen Şanda tutuklandı. Şanda, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği’nin verdiği rapor doğrultusunda, tedavi için Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.
Ablasını 130 parçaya ayırdı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!