Abisinin kralı artık yaşamıyor

Güncelleme Tarihi:

Abisinin kralı artık yaşamıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2010 00:00

Tarabya’da kuzenini kurtarmak için girdiği havuzda elektrik akımına kapılan ve 33 gündür hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Hüseyin Can Menekşe’nin babası isyan etti: “20 liralık kaçak akım rölesi konulmadığı için oğlum artık yaşamıyor.”

İSTANBUL Tarabya’da, kuzenini kurtarmak için girdiği havuzda elektrik akımına kapılan ve 33 gündür hastanede yaşam mücadelesi veren Haliç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 2’nci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Hüseyin Can Menekşe, önceki gün hayatını kaybetti. Gencin babası Ferhan Menekşe, “Havuzun elektrik tesisatına 20 liralık kaçak akım rölesi konulmadığı için oğlum artık yaşamıyor. Oğlumun değeri 20 TL miydi? Sorumlu olan site yönetimi suçu dışarıdan getirdikleri bir elektrikçinin üstüne atmaya çalışıyor. Benim canım yandı. Oğlumun hakkını sonuna kadar arayacağım” dedi.

Sitenin yıllık aidatı 540 bin TL

Oğlunun elektrik akımına kapılıp boğulduğu Tarabya Tunç Sitesi’nde her daireden 500 TL aidat alındığını belirten Ferhan Menekşe, şunları söyledi: “Yılda 540 bin TL aidat alıyorlar fakat hiçbir icraatları yok. Önlem almaktan acizler. Bunun için sorumlular hakkında Sarıyer Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundum. Site yönetimine 25 bin TL’si maddi, 150 bin TL’si manevi olmak üzere toplam 175 bin TL’lik tazminat davası da açtım.”

Hüseyin Can Menekşe’nin cenazesi, Rumeli Feneri Yeni Camisi’nde kılınan cenaze namazından sonra Rumeli Feneri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Beşiktaş formasıyla uğurlandı

HÜSEYİN Can Menekşe’nin ağabeyi Erdoğan Menekşe, kardeşi için üzerinde “Abisinin kralı” yazan bir çelenk yaptırdı. Haliç Üniversitesi’nden arkadaşları Hüseyin Can Menekşe’nin tabutunun üstüne Beşiktaş forması koydu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!