ABD'li öğrenci ev arkadaşının kalbini yedi

Güncelleme Tarihi:

ABDli öğrenci ev arkadaşının kalbini yedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2012 10:32

ABD’nin Maryland eyaletinde yaşayan bir Amerikalı öğrenci, oda arkadaşını öldürdükten sonra kalbini ve beynini yediğini itiraf etti.

Haberin Devamı

Polise, oda arkadaşını öldürüp parçalara ayırdıktan sonra kalbini ve beyninin bir kısmını yediğini itiraf eden Afrika kökenli Amerikalı Alexander Kinyua tutuklandı.

Morgan Devlet Üniversitesi’nde okuyan 21 yaşındaki Kinyua’nın öldürdüğü kişinin, 25 Mayıs'tan beri kayıp olan, 37 yaşındaki Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie isimli bir adam olduğu bildirilirken, cinayetin sebebine dair bir bilgi verilmedi.

Kurbanın kafasını ve ellerini keserek, ailesinin Baltimore banliyösündeki evinin çamaşır odasında sakladığı ortaya çıkan Kinyua, cesedin geri kalanının Harford County'deki Town Baptist Kilisesi'nin çöp konteynerinde olduğunu söyledi.

Mayıs ayı başında da, birini ciddi biçimde dövmekle suçlanan ve 20 Mayıs'ta tutuklandıktan sonra 220 bin dolar kefaletle serbest bırakılan Kinyua, bu son olay nedeniyle, birinci derece cinayetle suçlanıyor. 

Haberin Devamı

Tüyler ürperten cinayet, Miami’deki yamyamlık olayının ve Kanada’daki bir porno yıldızının işlediği ‘kesik ayak’ cinayetinin ardından ortaya çıktı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!