99 TL’ye Ferrari keyfi

Güncelleme Tarihi:

99 TL’ye Ferrari keyfi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2010 00:00

Konya’da Ferrari tutkunları, bir turizm firmasının organizasyonu aracılığıyla yaklaşık 240 bin Euroluk Ferrari F340 ile 99 TL karşılığında toplam 4 kilometrelik 3 tur atma fırsatı buldu.

Haberin Devamı

Bir turizm firması ‘Sürüş Heyecanı’ adını verdiği bir organizasyon gerçekleştirdi. 11 Aralık’a kadar sürecek organizasyon kapsamında Ferrai ve Porsche cip sevenler, TÜYAP Fuar alanında trafiğe kapalı alanda lüks otomobillere binme fırsatı buldu. Sürüş heyacanını yaşamak isteyenler genellikle Ferrai’yi tercih etti. Yaklaşık 240 bin Euroluk Ferrari F340’ın direksiyon başına geçen ve 99 TL karşılında 4 kilometrelik 3 tur atma fırsatı bulan 30 yaşındaki turizmci Şule Acarer, “Rüyalarımdaki araça binme fırsatı buldum. Sesi ve hızı etkiliyor” dedi.

Ferrari’yi kullandığı için çok mutlu olduğu belirten 35 yaşındaki Murat Adıbelli ise, “Güçlü bir araba, insan arabaya binince güçü hisediyor. Bu zevki yaşamak lazım. Anlatmakla olmaz. Farklı bi duygu, koltuğa oturduğum zaman insan güçü hissediyor” dedi.Ehliyeti olmadığı için araç sürüş yapamayan 16 yaşındaki Orçun Furkan’da, “Ferari’nin sesi beni heyecanlandırıyor. Onun için burdayım” diye konuştu.Organizasyonu gerçekleştiren firmanın yetkilisi Mete Özdemir, “Firma olarak farklı bir organizasyona imza atmak istedik. Tabi bu organizasyonu düzenlerken de, Konyalılarımızında mutlu olması gerekirdi” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!