950'nci On Numara çekiliş sonuçları açıklandı: İkramiye devretti - MPİ 27 Temmuz 2020 On Numara sonucu sorgulama

Güncelleme Tarihi:

950nci On Numara çekiliş sonuçları açıklandı: İkramiye devretti -  MPİ 27 Temmuz 2020 On Numara sonucu sorgulama
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2020 02:48

'On Numara sonuçları' Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından düzenlenen çekilişin ardından belli oldu. Pazartesi akşamı noter huzurunda gerçekleşen 27 Temmuz On Numara canlı çekilişinde, haftanın ikramiye kazandıran numaraları ilan edildi. Çekilişte, 2. devir gerçekleşti. On Numara oyunu oynayanlar şimdi MPİ 950. On Numara sonucu sorgulama ekranı üzerinden açıklanan şanslı rakamları sorguluyor. İşte, 27 Temmuz 2020 On Numara çekiliş sonuçları ve On Numara'da ikramiye kazandıran numaralar..

Haberin Devamı

On Numara oyununda heyecanlı bekleyiş 27 Temmuz Pazartesi akşamı sona erdi. Milli Piyango İdaresi'nce noter heyeti huzurunda tamamlanan 950. On Numara çekilişi sonunda,  bu hafta da ikramiyeler sahibine kavuştu. İşte, merakla beklenen On Numara sonuçları ve sorgulama ekranı.

Milli Piyango İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre, çekilişte, 466.815,95 TL devretti. 

27 TEMMUZ ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

On Numara oyununun 950. çekilişi Milli Piyango İdaresi'nce tamamlandı. Noter canlı çekiliş heyeti huzurunda tamamlanan çekilişin ardından kazandıran numaralar şunlar oldu;

950nci On Numara çekiliş sonuçları açıklandı: İkramiye devretti -  MPİ 27 Temmuz 2020 On Numara sonucu sorgulama

ON NUMARA SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

On Numara oyunu çekilişleri haftada bir kez Pazartesi günleri yapılmaktadır. On Numara oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,Hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ile 6 ve 7 bilenlerin ikramiyelerini bayiler, 8 ve 9 bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve MPİ Şubeleri, 10 bilenlerin ikramiyeleri Genel Müdürlük ile Şube Müdürlüklerince (Şube Müdürlükleri 500.000 TL.'ye kadar) ödenmektedir.

 

BAKMADAN GEÇME!