8-9 Temmuz İstanbul'da kapalı yollar hangileri?

Güncelleme Tarihi:

8-9 Temmuz İstanbulda kapalı yollar hangileri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2017 22:08

İstanbul'da kapalı yollar, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. 8-9 Temmuz tarihlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerçekleştireceği Adalet Yürüyüşü dolayısıyla kapatılan yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi. İşte, 8-9 Temmuz tarihlerinde İstanbul'da kapalı olacak yollar

Haberin Devamı

İstanbul'da 8-9 Temmuz tarihlerinde Adalet Yürüyüşü dolayısıyla kapalı olacak olan yollar, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşlarla paylaşıldı. İşte, İstanbul'da kapalı yollar ve alternatif güzergahların listesi

8 TEMMUZ CUMARTESİ

Cumartesi günü saat 05.00’dan konaklama yerine kadar;

– D-100 Piyade Okulu Köprü’den D-100 Tersane Köprü’ye kadar olan Kuzey yolun ve Kuzey Şifa Mahallesi yan yolun (İstanbul istikameti) tamamı trafiğe kapatılacak.

– D-100 Tersane Köprü’den Tuzla Piyade Okulu Köprüsü’ne kadar olan Güney yolun tamamı trafiğe kapatılacak.

– Pendik Tersane Köprü’den Kartal Kumcular Sanayi Caddesi Köprüsü’ne kadar olan Kuzey ve Güney yolun tamamı ve bu yola bağlanan tüm bağlantı yolları trafiğe kapatılacak.

– TEM Otoyolu alternatif olarak kullanılacak.

9 TEMMUZ PAZAR

Pazar günü saat 05.00’den miting bitimine kadar;

– Pendik sahil yolu İDO önü kavşaktan Maltepe sahil Büyükyalı Köprüsü’ne kadar olan Kuzey ve Güney yollar ile bu yola çıkan bağlantı yollarının tamamı trafiğe kapatılacak.

– TEM Otoyolu, D-100 Karayolu ve minibüs yolu alternatif güzergah olarak kullanılacak.

BAKMADAN GEÇME!