76’lık cani! Kanser hastası eşini vurup başında ölmesini bekledi

Güncelleme Tarihi:

76’lık cani Kanser hastası eşini vurup başında ölmesini bekledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2023 07:00

76 yaşındaki Abdullah Sarı, tartıştığı kanser hastası eşi 74 yaşındaki Naile Sarı’yı sırtından tabancayla vurarak öldürüp teslim oldu. Çiftin oğlu, “Annemi vurduktan sonra 1 saati aşkın bir süre başında ölmesini beklemiş” dedi.

Haberin Devamı

Adana Yüreğir’de evde dün sabah Abdullah (76) ve Naile (74) Sarı çifti arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Abdullah Sarı, eşini tabancayla sırtından vurdu. Kanser hastası olan Naile Sarı yere yığılırken, eşi ise evden ayrıldı. Tabanca sesini duyan komşuların ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Naile Sarı’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Naile Sarı’nın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Cinayet şüphelisi Abdullah Sarı, Adana Adliyesi’ne giderek buradaki kontrol noktasında polislere teslim oldu.

‘BABAM EN AĞIR CEZAYI ALSIN’

Naile Sarı’nın, Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemleri tamamlandı. Cenazeyi teslim almaya gelen çiftin oğlu İbrahim Sarı (48), “Sabah Kozan’a işe gidiyordum. 06.45 sıralarında babam aradı. ‘Anneni vurdum’ deyip telefonu kapattı. Ne yapacağımı bilemedim. Polisi ve sağlık ekiplerini aradım. Olay yerine geldiğimde öğrendim ki; komşular saat 05.00 sıralarında tabanca sesini duymuş. Bu demek oluyor ki; annemi vurduktan sonra 1 saati aşkın bir süre başında ölmesini beklemiş. Bunun başka açıklaması yok. Sonra da kapıyı kilitleyip çıkmış. Babamın en ağır cezayı almasını istiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!