70 yaşında gelen mutluluk

Güncelleme Tarihi:

70 yaşında gelen mutluluk
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2010 22:13

Haberin Devamı

Nikah şahitliğini Edirne Valisi Mustafa Büyük ve Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen'in yaptığı törende, Cemile Şener (70) ve Cevdet Coşkun (70) çiftinin nikahını, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi kıydı.

Vali Büyük, huzurevinde düzenlenen nikahta yaptığı konuşmada, güzel bir günde hayırlı bir işe vesile olduklarını söyledi.

Çiftin nikah şahitliğini yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Büyük, “Sevgililer Günü'nde böyle bir mutluluğa şahit olmak bizi mutlu ediyor. Burada her zaman huzurlu bir ortam diledik, şimdi mutlu bir ortam da oluştu. Umarım çiftin gençlere de örnek olacak bir hayatları olur. Tebrik ederim. Allah mutluluklar versin” dedi.

“SENEYE GELDİĞİMİZDE BİR BEBEK İSTİYORUZ”

Çiftin nikahını kıyan Edirne Belediye Başkanı Sedefçi ise ilk defa huzurevinde bir çiftin nikahını kıydığını belirtti.

Haberin Devamı

14 Şubat Sevgililer Günü'nde birbirini çok seven çiftin, yüreğindeki sevgi ateşinin hiçbir zaman bitmemesini dileyen Sedefçi, “Herkesin Sevgililer Günü'nü kutluyorum. Burada ilk defa bir nikah kıyıyorum. Ne mutlu iki yüreği genç insan birbirini sevmiş ve 'daha mutlu olmak istiyoruz' demişler. Çiftin yüreğindeki sevgi ateşini Allah hiç azaltmasın inşallah” diye konuştu.

Cemile Şener ve Cevdet Coşkun çiftine “Seneye sizden bir bebek istiyorum” diyen Sedefçi, çiften “inşallah” cevabını aldı.

DAMAT “MUTLULUK”, GELİN “SAĞLIK” İSTEDİ

Damat Coşkun, 5 yıldan beri huzurevinde kaldığını, Şener ile huzurevinde tanıştığını söyledi.

Evlendiği için çok mutlu olduğunu belirten Coşkun, “Bana Cemile hanım evlenme teklif etti. Ben de kabul ettim. Çok mutluyum. Nikah törenine katılan herkese teşekkür ederim. Allah mutluluk versin” dedi.

Gelin Şener ise evlendiği için mutlu olduğunu ifade ederek, Allah'tan sağlıklı bir hayat diledi.

Daha sonra Başkan Sedefçi, çiftin nikahını kıydı. Damat Coşkun'un nikah töreninde imzayı attıktan sonra gelinin ayağına basması, törene katılanlar arasında gülüşmelere neden oldu.

Cevdet ve Cemile Coşkun çifti, nikahtan sonra çalan davul zurna eşliğinde eğlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!