7 seansta alev alev

Güncelleme Tarihi:

7 seansta alev alev
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

Estetik merkezinde ‘‘Lekeleri yedi seansta pırıl pırıl yaparız’’ sözüne inanan Meliha Hanım'ın, ilaçlardan yüzünü yaktılar.

DOĞUM sonrası yüzünde oluşan lekeleri tedavi için gittiği Teşvikiye Estetik Merkezi'nde, ‘Yedi seansta pırıl pırıl bir yüzün olacak’ sözünün tutulmadığını belirten Meliha Demir, ‘‘Lekelerin yok olması bir yana, ilaçlardan yanan yüzüm eskisinden beter oldu. Merkezin sahibi Selma Gökçenlik hem 150 milyonumu aldı, hem yüzümü mahvetti, hem de beni hırsızlıkla suçladı ’’ dedi.

Sosyetede işin ne

Şişli 7. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, hizmet nedeniyle emniyeti suistimal ve iftira yoluyla hakaret suçundan 5 yıl 3 ay hapsi istenen sanık Selma Gökçenlik ile şikáyetçi Meliha Demir hazır bulundu. Meliha Demir duruşmada mağdur olduğunu söyleyerek, ‘‘Gazete ilanıyla Teşvikiye Estetik Merkezi'ni buldum. Selma Hanım 7 seansta lekeleri çıkaracağına dair söz verdi. Yüzüm, sürdüğü ilaçlar nedeniyle yanıyordu. Söylediğimde, ‘Bu kadar olacak' cevabını veriyordu. 6 seans gittim. Yedinci seans randevusu için aradığımda,‘Artık gelmene gerek yok. Bu iş uzun sürecek. Belki 50 seans' dedi. O zaman, ‘Niye bana söz verdiniz. Benim 50 seanslık param mı var' dedim. ‘Paran yoksa sosyete yerinde ne işin var' karşılığını verdi. Selma Hanım'ı eşim aradı. Eşime, ‘Senin karın merkezdeki ilaçları çaldı. Bir daha gelmesini istemiyorum' demiş. Hem suçlu hem güçlü. Şikáyetçiyim’’ dedi. Duruşma, tanık ifadeleri için ertelendi.

SUÇLANAN ESTETİSYEN

Leke için değil cilt bakımına geldi

ECZACI ve estetisyen Selma Gökçenlik, hakkındaki suçlamaları reddederek, ‘‘Meliha Hanım merkezime lekelerinin yok edilmesi için değil, cilt bakımı için gelmişti. Aramızda herhangi bir sorun yaşanmadı. Memnun kalmadığını asla söylemedi. Onu işyerimden ilaç çalmakla da suçlamadım. Eşiyle hiç konuşmadım. Söyledikleri yalandan ibarettir’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!