7 bitkisel etkiyle ayda 7 kilo!

Güncelleme Tarihi:

7 bitkisel etkiyle ayda 7 kilo
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 06, 2010 09:51

Vücutta kalıcı yer etmiş inatçı yağları yakmak ve enerji sağlamak için doğada radikal formüller saklı! 7 yönlü etki sağlayan doğal zayıflamayla, ayda 7 kilo vermek mümkün..

Haberin Devamı

Kızıltoprak'taki Şifalı Bitki Merkezi www.herbalium.net tarafından yapılan açıklamada,  bitkilerin zayıflamada 7 ayrı etkisi vurgulandı.

Merkez'in yetkililerinden Ahmet Uzunovalı,  diyetlere raÄŸmen yakılamayan yaÄŸların zamanla yerleÅŸerek tüm vücudu ÅŸekil olarak bozduÄŸunu, bunlara kesin olarak son vermek  için, doÄŸal kaynakların çare olarak ilgi gördüğünü söyledi.  Uzunovalı, "Aynı  zamanda yaÅŸamda diÄŸer hastalıklara saÄŸlık kaynağı olan doÄŸa, ÅŸiÅŸmanlık için de seçenek haline geldi.  Bu aralar soÄŸukların aktif yaÅŸam tarzını  etkilemesi ve kilolu insan sayısının çoÄŸalması ile kilo sorunu olanlar tabiattan formüllere yöneldi. Bu havalarda aşırı yaÄŸlardan ÅŸikayet edenlerin, hareketsizliÄŸe baÄŸlı olarak daha da ÅŸiÅŸmanlamasıyla birlikte farklı kilo verme seçenekleri  gündeme geldi" dedi.  Â

Haberin Devamı

Zayıflamaya acil yardım!    Â

"Doğanın döngüsü öyle mükemmel  işliyor ki, hayvanlar  incecik kalabiyorlar. Hiç şişman hayvan görmedik şimdiye dek. Doğada hiç bir tohum dış etkenler etkilemedikçe toprağı delip çıkmaz. İnsan da doğanın bir parçası, doğaya ait ama doğanın dengesine aykırı sadece o hareket ediyor!  Doğada başaramamak diye bir şey yok. Başarısızlıklar hep dış etkenler sonucu olur" düşüncesini paylaşan Uzunovalı, alınıp verilen kilolar sonrası hiç bir zayıflama yöntemine yanıt vermeyen vücutlar için daha fazla tehlikenin söz konusu olduğunu, bir an evvel kalıcı yollara başvurulması gerektiğini anlattı  ve  doğadaki  seçeneklerden söz etti: "Sağlık ve yaşam için de tehlike  arzeden şişmanlık sorunu çözümünde 'güvenli kilo kaybetme' öncelikli hale geldi. Doğa, seçilmiş bazı özel bitkilerini tamamen sağlık yöntemleri çerçevesinde ve yan etkisi olmayan saf özleriyle sunuyor."

Her türlü hapın kullanım sonrasında meydana gelen  ürkütücü vakalar, insanları bu naturel yollara  yöneltti. Onlarca hastalıklardan ve  rahatsızlıklardan tamamlayıcı olarak iyileşme olanağı sunan bitkiler,  kiloda da gerçek bir zayıflamayı sağlıyor. Sonrasında  da yeni yağların oluşumunu önlüyor. Öyle bir sistem  çalışıyor ki, zayıflama sırasında bitkiler, "doğadaki kilo güvenlik görevlisi" gibi 7 ayrı işlem yapıyor!
Â
Yakılan yağlarda geri dönüş yok!

Haberin Devamı

Genç,  ergen çocuk, orta yaş ve ileri yaş dahil olmak üzere kadın-erkek herkesin kullandığı  bir yöntem olarak  doğanın zayıflatma  programı en iyi şekilde beklentiye yanıt veriyor. Herbalium uzmanları, bu konudaki araştırmalarını bizzat doğada yapıyorlar. Bitki tohumları, yaprak, kök ve tozları, karın ve kalça incelten yağ ve kilo verdiren  şifalı çaylarla 7 ayrı etki meydana geliyor. Öğütülmüş bitki tanecikleri yağları yakarken, doğal çay bu zayıflamayı hızlandırıyor, bitkisel yağ ise  karın ve kalça bölgesine sürülerek, selülitleri giderip, sarkmayı önlüyor.

Bu yöntemdeki bitkisel zayıflama 7 farklı etkiye sahip:

1)İştahı kapatıyor
2)Yağları kalıcı yakıyor
3)Metabolizmayı  hızlandırıyor
4)Zayıflayan bölgeyi sıkılaştırıyor
5)Bedene zindelik veriyor
6)Selülitleri gideriyor
7)Cildi  güzelleştiriyor. 
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!