68 bin Ruble'lik alışveriş yaptı

Güncelleme Tarihi:

68 bin Rublelik alışveriş yaptı
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 07, 2010 00:00

Rus sosyetesinin ünlü ismi Ksenia Sobchak, Laleli'de 68 bin Ruble'lik alışveriş yaptı.

Haberin Devamı

LALELİ'DE BÖYLE ALIŞVERİŞ YAPTI

RUS GÜZEL ALIŞVERİŞİNİ BÖYLE YAPTI - WEB TV 

KSENIA SOBCHAK FOTOÄžRAFLARI

İstanbul Fashion Week'i takip etmek üzere İstanbul'a gelen ve gittiği her ülkede kalabalık bir basın ordusu tarafından izlenen Rus sosyetesinin ünlü ismi Ksenia Sobchak, Laleli'de 68 bin Ruble'lik yani yaklaşık 3 bin 500 liralık alışveriş yaptı. Sobchak'ın, bir mağazadan, 3 elbise, 2 bluz bir ayakkabı satın aldı. Rus yıldız, İstanbul Hazır giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin (İTKİB) girişimleriyle hayata geçen "Ruble ile ticaret" projesinin tanıtımı için Ruble ile alışveriş yaptı. Mağazaya girer girmez hemen elbise ve ayakkabıları denemeye başlayan Sobchak, Türk modasına ve tekstiline övgüler yağdırdı. Mağazada beğendiği iki giysiyi deneyerek basın mensuplarının karşına geçen Sobchak, Rus ve Türk gazeteci topluluğu tarafından gösterilen ilgiden son derece memnundu.

Haberin Devamı

"RUBLE Ä°LE ALIÅžVERÄ°Åž YAPMAK GÃœZEL"

Mağazada basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Sobchak, Daha önce İstanbul'a gelmiş miydiniz? Sorusuna, şu şekilde yanıt verdi: "Evet Daha önce de Türkiye'ye geldim. çocukken Antalya'ya çok gidip geldim. Türkiye'yi seviyorum." Türkiye ile Rusya arasında ticarette önemli gelişmeler oluyor. Bugünde Ruble ile alışveriş yapıyorsunuz. Bu konuda ki görüşleriniz nedir şeklindeki soruya, Sobchak, "Özellikle havaalanında Ruble'yi bozdurmadım. İstanbul'da Ruble ile alışveriş yapıldığını duyunca çok sevindim. Rusya'da da Ruble ile alışveriş yapıldığını söyleyeceğim. Bu şekilde alışveriş yapmak inanılmaz" şeklinde yanıt verdi.

"BÜTÇE AYIRMADIM BEĞENDİĞİMİ ALACAĞIM"

Belli bir bütçe ayırdınız mı ? Sorusuna Sobchak, "Beli bir bütçe ayırmadım. Beğendiğim şeyleri alacağım" şeklinde yanıt verdi. Sobchak, Paris Hilton'a benzetilmesi ile ilgili bir soruya, 'Her ikimizin tarzı farklı' dedi. Giyim tarzı ile ilgili bir soruya ise Sobchak, "Türkiye'ye geldiğim için böyle giyindim. Her ülkeye göre giyiniyorum. Ülkenin kültürüne göre giyinmeye çalışıyorum" dedi. Uzun sarı saçını görmek isteyen basın mensuplarına Ksenia Sobchak, "Uzun sarı saçımı akşamki partide görmeniz mümkün olacak" diye yanıt verdi. Kıyafeti ve takılarıyla Türk geleneklerini yansıtan ve son derece dikkat çeken Sobchak, Rus yıldız Sobchak soruları yanıtladıktan sonra cebinden çıkardığı Ruble'lerle basın mensuplarına poz verdi.

Haberin Devamı

Türkiye'den ne alacağı sorusunu Sobchak, 'En fazla Siyah saçlı sakallı renkli gözlü Türk erkeği, en az bir bavul kıyafet' diyerek esprili bir dille yanıtladı.

"RUBLE İLE ALIŞVERİŞİN ARTMASINI ÜMİT EDİYORUZ"

Ä°stanbul Hazır giyim ve Konfeksiyon Ä°hracatçıları BirliÄŸi Yönetim Kurulu üyesi Ä°smail Kutlu ve Laleli Sanayici ve Ä°ÅŸadamları DerneÄŸi Yönetim Kurulu BaÅŸkan Yardımcısı Fethi Köseliören, Ruble ile alışveriÅŸ geçen sene mayıs ayında baÅŸladığına vurgu yaparak, "Bu organizasyonla birlikte Laleli'de Ruble ile alışveriÅŸin daha da aratacağını düşünüyoruz" ÅŸeklinde konuÅŸarak organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!