63 yıllık evli çift 5 dakika arayla öldü

Güncelleme Tarihi:

63 yıllık evli çift 5 dakika arayla öldü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2009 17:02

KÜTAHYA'nın Simav İlçesi'nde, 83 yaşındaki Ali Uyanık ile kalp hastası eşi aynı yaştaki Fatma Uyanık, 5 dakika arayla yaşamlarını yitirdi.

Bağ-Kur'dan emekli çiftçi Ali Uyanık, bugün saat 08.30 sıralarında, kırılan kiremitleri değiştirmek için Karşıyaka Mahallesi, Tekke Çıkmazı'ndaki evinin bitişiğindeki samanlığın çatısına çıktı. Bu sırada 63 yıllık eşi Fatma Uyanık da kendisini aşağıdan izlemeye başladı. Bastonuyla çatıda ilerleyen Ali Uyanık, bir ara dengesini kaybederek, yaklaşık 2 metre yükseklikten düşerek, başını yere çarptı. 3 çocuk babası Ali Uyanık, eşinin feryatlarına koşan komşularının çağırdığı ambulansla Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda yaşamını yitirdi. Bundan 5 dakika sonra eşinin ölüm haberini alan kalp hastası Fatma Uyanık, yere yığıldı. Komşuları bu defa, kalp krizi geçirdiği belirlenen Fatma Uyanık için ambulans çağırdı. Ancak, yaşlı kadın da yolda öldü. Yaşlı çiftin 5 dakika arayla ölümü, yakınları ve komşularını üzüntüye boğdu.

Uyanık çiftinin cenazeleri, ikindi vakti Halil Ağa Camisi'nde kılınan namazın ardından Harmancık Mezarlığı'nda, gözyaşları içinde toprağa verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!