6 yıl sonra ölen kızının tokat cezası

Güncelleme Tarihi:

6 yıl sonra ölen kızının tokat cezası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2013 01:54

2009 yılında alkollü bir sürücünün aracının altında kalarak ölen Ayşenur Yanık’ın babası isyanda. 6 yıl önce kızına tokat attığı için açılan davada Zeki Yanık’a 3 bin 600 lira para cezası kesildi.

Haberin Devamı

İZMİR’de, 2009 yılında 18 yaşındaki futbolcu kızı Ayşenur Yanık’ı, alkollü olarak direksiyona geçen sürücünün yaptığı kazada kaybeden Zeki Yanık, gelen mahkeme kararıyla bir acı daha yaşadı. Kızına 2007 yılında attığı tokat yüzünden, ‘kasten yaralama’ suçundan yargılanıp, aldığı 3 bin 600 TL adli para cezası kızının ölümünden sonra Yargıtayca onanan Zeki Yanık, parayı ödememesi durumunda cezaevine girecek. Baba Yanık, “Kızımı öldüren sürücü 18 ay ceza alıp salıverildi. Ben ise kızım şikâyetçi olmamasına rağmen hem ceza aldım, hem de cezaevine gireceğim” diye konuştu.

6 yıl sonra ölen kızının tokat cezası

Ayşenur’dan geriye şiiri kaldı

Haberin Devamı

AYŞENUR’dan geriye melek kanatları montajlanmış fotoğrafı ile ağabeyine yazdığı ‘Dün küçücük ellerimizle birbirimize kenetlendik. Küçük umutlarımızla büyüdük elele. Bugün büyüdük, umutlarımız ve hayallerimiz de büyüdü. Canım abim benim, yokluğunla, ben bir hiçim. Bize hayat veren ailemizle ne kadar zorluklarla da büyüsek. Bir kardeşiz, unutma ki ölsek de birlikteyiz. İyi ki varsın canım abim, her şeyim’ şiiri kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!