6 yeni film vizyonda

Güncelleme Tarihi:

6 yeni film vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2010 17:13

Sinemaseverler, bu hafta biri yerli 6 yeni filmle buluşacak.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea3bc2f018fbb8f872f9b9

EV

Caner ve Alper Özyurtlu'nun yönettiği, Gülçin Santırcıoğlu, Ahmet Saraçoğlu ve Funda Eryiğit'in rol aldığı “Ev” adlı gerilim filminde, ev formatında geçen bir yarışma ve yarışmacıların yaşadıkları anlatılıyor.

Filmde, “Ev” adlı televizyon programında 24 saat içinde yaşananlar seyirciye aktarılıyor. Canlı yayın yolunda devam ederken, “Ev”e birdenbire silâhlı bir adam girer ve yarışmacıları rehin alır. Saldırganın amacı oyunun kurallarını değiştirmektir. “Ev” adlı yarışmanın final gecesinde birinci olan yarışmacı elemek istediği kişiyi öldürecek ve tüm olanlar canlı yayında ekrana gelecektir.

EV FİLMİNİN SEANS BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

KOLEKSİYONCU

/images/100/0x0/55ea3bc2f018fbb8f872f9bb

Marcus Dunstan, Shannon John Stever, Frederich Wieger'in yönettiği, başrollerini Timothy Falzone ve Jerome Dillon'un rol aldığı “Koleksiyoncu” adlı film, korku filmi sevenlere hitap ediyor. Filmde, kumar borcunu ödemek için tesisatçı olarak çalıştığı evi soymaya karar veren Arkin'in, evi soymak için girdiği gece kötü bir sürprizle karşılaşması ve ailenin psikopat bir katil tarafından esir alındığına şahit olması konu ediliyor.

KOLEKSİYONCU FİLMİNİN SEANS BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN
 

/images/100/0x0/55ea3bc2f018fbb8f872f9bd
CENNET BATIDA

Yönetmen Costa Gavras'ın “Cennet Batıda” adlı yeni filminde, Riccardo Scamarcio ve Juliane Köhler rol alıyor. Filmde tıpkı “Odisea” gibi hikayesi Ege'de başlayan “Elias” gemisinde bulunan kaçakların batıya ulaşmayı hedeflerken, “Cennet” adlı tatil köyünün çıplaklar kampına ulaşmaları konu ediliyor.

CENNET BATIDA FİLMİNİN SEANS BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN 

 

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea3bc2f018fbb8f872f9bf
KOY

Louie Psyhoyos'un yönettiği “Koy” adlı belgesel-dram türündeki filmde de Hayden Panettiere ve İsabel Lucas başrolleri paylaşıyor. Filmde eski bir yunus eğiticisinin yunusların insan esaretinden kurtarılması gerektiği düşüncesiyle harekete geçmesi anlatılıyor.

Eski yunus eğitmeni Ric O’Barry, yunusların, insan esaretinden kurtarılması gerektiğini anlayınca, yunusların ve balinaların kıyılarında yüzdüğü Taiji köyüne geldi. Dikenli teller ve yasak tabelalarıyla çevrili körfezde karanlık bir gerçek yatıyordu. Burada milyon dolarlık yunus eğlencesi endüstrisi ve yunus eti pazarı vardı. Taijili balıkçılar gecenin karanlığında görülmemiş bir av gerçekleştiriyorlardı

Haberin Devamı

KOY FİLMİNİN SEANS  BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN 

ÖLÜMCÜL TAKİP

/images/100/0x0/55ea3bc2f018fbb8f872f9c1

Hong-Jin Na’nın yönettiği ve Yun-Seok Kim, Jung-Woo Ha ile Yeong-Hie Seo’nun oynadığı Ölümcül Takip (Chugyeogja - Chaser), 04 Haziran 2010’da Tiglon Film dağıtımıyla Kalinos Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Eski polis, yeni kadın satıcısı Joong-Ho’nun, çalıştırdığı kadınlar borçlarını ödemeden ortadan kaybolmaktadır. Bir gece bir müşteriden gelen arama üzerine Mi-Jin’i yollar, ancak çok geçmeden müşterinin numarasının kaybolan kızların son arandığı numarayla aynı olduğunu fark eder. İlk başlarda kadınlarının kaçırılıp satıldığını düşünen Joong-Ho, adamın acımasız bir seri katil olduğunu anlar ve peşine düşer.

Haberin Devamı

ÖLÜMCÜL FİLMİNİN SEANS BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN

YAŞAMAYA DEĞER

/images/100/0x0/55ea3bc2f018fbb8f872f9c3
Mona Achache’nin yönettiği ve Josiane Balasko, Garance Le Guillermic, Togo Igawa ile Anne Brochet’nin oynadığı Yaşamaya Değer (Le Herisson - The Hedgehog), 04 Haziran 2010’da Tiglon Film dağıtımıyla Tiglon Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Paris’te dış dünyadan uzak bir çevrede yaşayan 11 yaşında, oldukça zeki bir kız olan Paloma, 12. yaş gününde intihar etmeye verir. Ölümle randevusunun yaklaşmasına yakın, yalnız apartman görevlisi Renée ve gizemli Kakuro ile tanışır. Böylece Paloma, karamsar hayatını gözden geçirme şansı bulacaktır.

Haberin Devamı

YAŞAMAYA DEĞER FİLMİNİN SEANS BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!