500 Lira fidye içinmiş

Güncelleme Tarihi:

500 Lira fidye içinmiş
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 23:15

İzmir Ödemiş’te parkta oynarken kaybolduktan sonra komşusunun evinde bir sandık içinde cesedi bulunan Ceylin Tetik’in katil zanlısı Şükriye Türkmen emniyetteki ifadesinde küçük kızı fidye için öldürdüğünü itiraf etti.

Haberin Devamı

İfadesindeki bir ayrıntı ise kan dondurdu. Türkmen 500 liralık borcunu ödeyemediği için, Ceylin’i kaçırıp dedesinden fidye istemeyi planladığını anlattı. Pişman olduğunu söyleyen Şükriye ve gözaltındaki kocası Serkan Türkmen ile evlatlık verildiği halası Rabiya Öner önceki gece tutuklandı.

Cinayet Bürosu’ndaki ifadesinde Şükriye Türkmen şunları söyledi: “Mağazalardan taksitli alışveriş yapmıştım. 500 lira borcum vardı. Ödeyecek durumum yoktu. Nasıl ödeyeceğimi bilemezken Ceylin’in dedesinin zengin olduğunu düşündüm. Kandırıp eve getirdim.”

Türkmen Ceylin’i kendi çocuğuyla oynamak bahanesiyle kandırarak evlerine nasıl götürüp öldürdüğünü de anlattı. Ceylin’in önce yüzüne havlu bastırarak bayılttığını, küçük kızın bayılmasıyla paniğe kapıldığını, ne yaptığını bilmeden eline aldığı ahşap kutuyla başına vurduğunu söyledi. Daha sonra Ceylin’i sandığa koyduğunu, bu sırada 3 yaşındaki çocuğunun ise yan odada olduğunu da ifadesinde anlattı. Türkmen Ceylin’in dedesinin telefonuna ablasının evinden çaldığı sim kartı eski telefonuna takarak mesaj attığını da itiraf etti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!