5 dişini çektiren polis memuru hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

5 dişini çektiren polis memuru hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 09:30

Samsun'da 5 dişini birden çektirdikten sonra rahatsızlanarak hastanede tedavi altına alınan polis memuru kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'nda görevli 23 yıllık polis memuru 44 yaşındaki Yalçın Ağca, 20 gün önce diş tedavisi için Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Diş Hastanesi'ne gitti. Burada 5 dişi birden çekilen Yalçın Ağca, diş çekiminin ardından fenalaştı. Gerekli müdahalesi yapıldıktan sonra eve gönderilen Yalçın Ağca, aynı gün akşamı evinde yeniden rahatsızlanınca Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

20 gündür hastanede tedavi altında bulunan Yalçın Ağca, gece yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti. Evli 2 çocuk babası olan ve 10 yıldır Samsun'da görev yapan 23 yıllık polis memuru Yalçın Ağca'nın ölümü ailesi, meslektaşları ve yakınlarını gözyaşına boğdu. 

CENAZE OTOPSİ İÇİN İSTANBUL’A GÖTÜRÜLDÜ

Haberin Devamı

Yalçın Ağca’nın cenazesi bugün Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak görev yaptığı Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi. Cenazeyle birlikte gelen eşi İlknur Ağca ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi’nde öğrenci olan kızı İlknur ve oğlu Ahmet Alperen Ağca gözyaşı döktü. Yalçın Ağca’nın annesi Gülişan ve babası Hüseyin Ağca da ayakta durmakta güçlük çekti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yalçın Ağca, için dua okunup helallik alındı. Törenin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere karayolu ile İstanbul Adli Tıp Kurumu’na götürülmek üzere yola çıktı.

Yalçın Ağca için düzenlenen törene ailesi ve yakınlarının yanı sıra Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Murat Özer, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Yaşin, Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Kemal Alvir, Cumhuriyet Başsavcı vekili Uğur Sürmeli ve mesai arkadaşları katıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!