31 Aralık'ta noterler açık mı? Bugün noterler çalışıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

31 Aralıkta noterler açık mı  Bugün noterler çalışıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2019 18:59

31 Aralık'ın salı gününe denk gelmesi dolayısıyla noterlerin çalışma durumu en fazla merak edilen konular arasında yer aldı. Tasdik, alım satım ve diğer işlemleri olanlar 31 Aralık noter çalışma saatlerine göre hareket edecekler. Peki, bugün noterler çalışıyor mu? 31 Aralık Salı günü noterler açık mı?

Haberin Devamı

31 Aralık'ta noterler açık mı sorusu, yeni yıl öncesi merak edilen konular arasında yer aldı. Özellikle resmi işlemlerinde aksama yaşamak istemeyenler ve işlemlerini yeni yıldan önce tamamlayacak olan vatandaşlar, yarın noterlerin çalışıp çalışmayacağını öğrenmek istiyor. İşte, konuya dair ayrıntılar...

31 Aralık 2019 Salı gününün resmi tatil olmaması nedeniyle yarın tüm noterler normal mesai saatleri içinde hizmet verecek. Ancak 1 Ocak 2020 Çarşamba gününün resmi tatil olmasından dolayı noterler kapalı olacak.

NÖBETÇİ NOTERLER AÇIK OLACAK MI?

Resmi tatil dolayısıyla nöbetçi noterler de 1 Ocak'ta Çarşamba günü hizmet vermeyecek. Noterde işlem yaptıracak olan vatandaşların 2 Ocak Perşembe gününü beklemeleri gerekmektedir.

NÖBETÇİ NOTER SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Haberin Devamı

Nöbetçi noter sorgulama işlemi, şu an için sadece Türkiye Noterler Birliği internet sitesi üzerinden yapılabilmektedir. Hafta sonu 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet veren nöbetçi noterler, kurumun resmi internet sitesi üzerinden il ve tarih seçimi ile kolayca sorgulanabiliyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!