30 Eylül-17 Ekim arası bazı trenler işletilmeyecek

Güncelleme Tarihi:

30 Eylül-17 Ekim arası bazı trenler işletilmeyecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2006 17:47

TCDD Genel Müdürlüğü, yarından itibaren 17 Ekime kadar Ankara-Eskişehir arasında bazı trenlerin işletilmeyeceğini, bazı trenlerde de dizel işletmeciği yapılacağını bildirdi.

Haberin Devamı

TCDD Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Beylikköprü ve Sazak trafo merkezlerinin çift devreye dönüştürülmesine ve Ankara-İstanbul hızlı tren projesi 1. etap 3 nolu viyadüğün yapımına zaman aralığı sağlanması için bazı trenlerin işletilmeyeceği kaydedildi.

Açıklamaya göre, Ankara-Eskişehir ve Eskişehir-Ankara hattında Boğaziçi, Başkent ve Cumhuriyet ekspres trenleri işletilmeyecek. Bu trenler, Eskişehir-Haydarpaşa, Haydarpaşa-Eskişehir arasında sefer yapacak.

Doğu, Güney-Vangölü, İzmir Mavi, Karesi, 9 Eylül, Anadolu, Ankara, Fatih, Transasya ekspres trenleri normal seferlerinde devam edecek, Ankara-Eskişehir-Ankara hattında dizelle işletilecek.

18 Ekimde Ankara-Eskişehir, Eskişehir-Ankara arasında Başkent Ekspresi sefer yapmayacak. Aynı gün Cumhuriyet ve Boğaziçi ekspres trenleri Ankara-Haydarpaşa hattındaki seferlerine başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!